Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

malgorzata_s... 19:25, 20 lut 2014

Ale super robota No właśnie co byś tam chciała zasadzić?? Pozdrawiam
Juzia 10:55, 21 lut 2014

Runianka???
zawitka 16:31, 21 lut 2014

Miłe Koleżanki to rabata to kwaśnica tylko dla kwasolubnych więc pójdzie mały rh albo cóśśs ----nie mam koncepcji też myślę o runiance bo mam ją i też muszę ją przesadzić ale ona chyba nie lubi kwasków bo jest blisko i nie bardzo rośnie ale sprawdzę i zobaczę
eda 16:55, 21 lut 2014

zawitka napisał(a)
Miłe Koleżanki to rabata to kwaśnica tylko dla kwasolubnych więc pójdzie mały rh albo cóśśs ----nie mam koncepcji też myślę o runiance bo mam ją i też muszę ją przesadzić ale ona chyba nie lubi kwasków bo jest blisko i nie bardzo rośnie ale sprawdzę i zobaczę

Zawitko doczytałam że runianka lubi cień i próchniczną ziemię ja mam pierwszy rok ciekawe jak się zadomowi latem ją przygrzało ale rośnie i muszę chyba coś dosadzić bo mało ma cienia buźiaki paaaa
zawitka 16:58, 21 lut 2014

A dziś znowu miałam robotę .Od Syna z działki zabrałam swoje cisy takie metrowe Musiałam bo tam się zmarnowałyby .Nawet bardzo się ucieszyłam bo myślałam że mi nie da ,bo jak oddawwałam działkę to powiedziałam niepatrznie że to co tam rośnie to jego .Tymi ciskami pozakrywałm brzydkie rogi i cieszę się jak dziecko Podcięłam je i będę pilnować żeby rosły to szybko będą ładne

tak ten róg wyglądał przed zmianą .
zawitka 17:02, 21 lut 2014

A tak na razie po posadzeniu cisków.Ten duży wykopany od Syna a te 3 małe podsadzone.Reszta na póżniej bo mi trzmielinki szkoda jeszcze kopać i przenosić
Ivvvona 09:16, 22 lut 2014

Fajnie, że udało Ci się z cisami A miedzy rh może funkie? Takie z liśćmi biało-zielonymi albo żółtawymi, żeby też rozjaśnić to miejsce. Pozdrawiam i miłego weekendu
zawitka 17:23, 22 lut 2014

A dziś popracowałam nieżle jak wyszłam o & mej to przyszłam o 15 tej i zobaczcie co zrobiłam ha ha Uśmiejecie się ale co tam Zrrobioną mam ciężką pracę i wola Boska Srodek jest jeszcze nie zrobiony Kamienie będą zmienione i wypełnie czymś szarym może trawy żółte Zobaczę ;d@ cięzke drzewka usunięte Nie ma już sosenki i cyprysika
zawitka 17:27, 22 lut 2014

Tę tujkę cięłam w zeszłym roku ,rosła za płptem u Syna ale zabrałam ja bo mi szkoda Sól by ją zniszczyła
AgnieszkaW 17:31, 22 lut 2014

Zawitko, już tak dużo prac wiosennych zrobiłaś? I nawet RH przesadzony. Do rododendronów pasują jakieś limonkowe trawki albo coś o limonkowych liściach.