Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Ewa4 21:44, 28 cze 2014

Długo nie byłam ale zmiany wspaniale cofnelam się 30 str.i jeszcze muszę bo mnie wciągnął Twój ogród aż mi tel.padł bo do kompa to się kolejka ustawia.
zawitka 08:46, 29 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Halinko ładna ta rabatka Jak ją zobaczyłam to zaraz wzrok poleciał mi na środek. Spodziewałam się zobaczyć tam ciurkadełko albo jakiegoś pięknego solitera. Nie wiem czy założenie było aby ta rabatka była płaska ale ja na środku widzę albo buka purpurowego purple fountain albo klona czerwonego.
Czegoś mi na środku brak Pozdrawiam weekendowo

Gosiu założenie jest takie że musi być płaska jest tam w środku cyprysik zielono żółty ale jest mały Wysadziłam stąd wysokie krzaczki
zawitka 08:48, 29 cze 2014

Ozz napisał(a)
Ja myślę, że i tak póki Ci się roślinki rozrosną kup sobie np. ładnych begonii wieczniekwitnących i posadź dwa paseczki - od razu się zrobi weselej.

Ja planuję dopychać wszelkie puste miejsca u siebie kremowymi aksamitkami w tym roku
;;Miały być kremowe aksamitki ale słabo w tym roku mi rosną Pojadę we wtorek na targ i kupię coś kolorowego
Gardener27 12:19, 29 cze 2014

Witam !

Wpadłem z rewizytą Na razie przejrzałem parę stron wstecz a w wolnej chwili wgryzę się bardziej Podoba mi się bardzo Twoja nowa rabata Ilość użytych roślin robi wrażenie

Pozdrawiam niedzielnie
malgorzata_s... 14:11, 29 cze 2014

A to rozumiem To faktycznie jakiejś czerwonej plamki tylko brak Buziaki
zawitka 15:53, 29 cze 2014

Pokażę Wam jak Halinka zamiast do kościoła choinkę swoją ratowała Coina pękła jak były takie wielkie mroży kilka lat temu Leczyłam ja i już było dobrze .teraz nie wiem dlaczego znowu rana się otworzyła Klajstrowałam --poszło 3 silikony ----usmarowałm choinę ale i 2 szpachle szczotkę patyki aż sama się uśmiałam Zobaczę czy to pomoże bo soki lecą .Szkoda mi by było żeby się osłabiła
Napia 23:07, 30 cze 2014

Witaj Halinko!

Chciałam się przywitać i podziękować za odwiedziny. Bywałam już u Ciebie, ale się nie ujawniałam. Za kwiatek dla podglądających dziękuję bardzo ( czy to kalia?). Widzę u Ciebie moje ulubione róże, hortensje i pięknie cięte bukszpany. Też muszę się rozejrzeć za takim szablonem, bo efekt jest naprawdę niezły. Hortensja ma niezwykły kolor, aż się nie chce wierzyć, że bukietowa
Pozdrawiam serdecznie

zawitka 08:36, 01 lip 2014

Napio---- dzięki że zajrzałaś Szablon jest dobry na początku potem to już leci cięcie samo W donicy to kalla
zawitka 08:37, 01 lip 2014

Rabatowa po Teściach została
Donia72 11:09, 01 lip 2014

Halinko, czy dziś są Twoje imieniny? Jeżeli tak, to życzę Ci samych radosnych chwil (spędzonych w ogrodzie), dużo zdrówka i spełnienia marzeń