Halinko skoro masz dużo Ice dance ,to możesz tam dać rządek, będzie lepiej niż trzmielina lepiej wykorzystać co się ma, bez wydawania kasy. Dosadzisz cebulki, możesz powojnika clematisa jeszcze do róża dać, bardzo ładnie się komponują razem a na siatkę bluszcz, żeby tło zrobić i będzie zielono zimą. Na wiosnę zetniesz róże, zetniesz miskanty zostaną Ice dance i tulipki
Dorotko ----ja mam nową wiadomość dla mnie ważną Moja córka zrobi już ogrodzenie więc rośliny które tak hodowałam i powielałam zabierze a ja bedę miała trochę luzu .jeśli chodzi o naszą rabatkę to wyprostowałam pięknie półkole .I tak ---przy siatce rosną klematisy Od Prawej Montana Rubens dalej Elizabeth Violet dalej Prezident niebieski i na lewo różowy .nprzed nimi posadiłam miskanta zielonego przed miskantem będą czerwone róże .zdobędę jeszcze trawkę tę trzęślicę ze 4 sztuki i trzmielina będzie cięta na półkole jak podrośnie Tak to zostawię jak będżie wolne miejsce to dam tulipy tylko jakię czerwień szary i różowy ----może być ?????
Masz powojniki, to super
To ile posadziłaś traw tych wyższych? jedną zielona i dwie szarawe, tak?
tylipany zmieścisz na pewno Trzęślicy nie znam, poczytam sobie
Ważne żeby piętra z roślin zrobićjakąś fotkę poglądową może dasz?
Trawek od płota za powojnikami posadziłam ctery gracki potem róże czerwone będzie trzęślica a jak nie dostanę to jakąś taką 40 cm kupię w kolorze szarym size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/66/667750/original.JPG[/img] Tozdjęcie przed poprawą wąskie i siedzi krzaczorek lekko poszerzyłam i tu jest 5 miskantów Morningt Light