Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 07:30, 26 lip 2014

To przed dalsza część w lewo tu została Zebrinus a jest do przeniesienia limka będzie zabrana trzmielina koło bramki tam blisko zostaje i ta kępka trzmieliny zostaje i w te gołe miejsca pójdą tulipy z trzęslicą
zawitka 07:36, 26 lip 2014

I tudalsz część w lewo Tu widać czy te róże na wiosnę trochę przesunąć do przoda czy tak zostawić Szlak mnie trafia takie fajne były a liście spadły i pryskane i pilnowane dlatego sie wkurzyłam i chcę je zasłonić tą trzęsłicą A szkoda mi ich zmienić bo to pamiątkowe po teściach
dorciabe 09:32, 26 lip 2014

zawitka napisał(a)

A tu po przesadzeniu To prawa strona półkola

a co to za trawki? czy to morning light? jeżeli tak to jest ich tu za dużo, ile jest miejsca od krzaczka zielonego do krzaczka?
dorciabe 09:50, 26 lip 2014

a jeszcze zobacz jak ładnie czerwone żurawy za trzmieliną wyglądają

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/66/667511/original.JPG
zawitka 13:24, 26 lip 2014

Dorotko nie wytrzymałam posacerowałam jeszcze rano u Ciebie popatrzyłam na Twoje różyczki różowe w trawie i poleciaąm na pole ha ha Twoje słowo skomasować dużo zrobiło ;DI zaraz wstawię zdjęcia co wymyśliłam pod Twoim wpływem Ty pisałaś do mnie i czerwonych żyrawach a ja je sadziłam ha ha

Trawek tu jest sześć ale ja specjalnie tak wsadziłam żeby te małe kępki podrosły bardzo lubię tego Lighta i tu dosadziłam w te luki trzmielinę żeby był ładny pasek ciągły od krzaczka do buksa jest około 90 cm
zawitka 13:29, 26 lip 2014

Dalej w lewo jest trawka kareks morowi Ice Dance podwójnie posadzona
zawitka 13:35, 26 lip 2014

Wysadziłam Limkę /nie bój się nie zrobiłam jej krzywdy bo na dużej łopacie przenoisłam z wielką bryła ziemi / i ma lepsze miejsce mniej słoneczne I czerwona żurawka a tu po lewej za Carexem żurawka żółta 10 sztuk .
zawitka 13:38, 26 lip 2014

No i muszę Ci powiedzieć że nareszcie jestem zadowolona tylko z jednej tej rabatkiDzięki olbrzymie Zapraszam do siebie na olbrzymi tort co nie znaczy ha ha że nie będę Ci głowy zawracać Buziaczki i ochy dziękczynne bedę wołać Resztę na jesieni albo na wiosnę dopracuję Białe róże zabiore do kącika białego Zebrinusa też pewnie i poszukam tej 40 cm trawki przed róże.lepiej ta rabatka wygląda w oryginale dużo lepiej .jak znajdę taką średnio drobną korę to podsypię i będzie git
zawitka 13:45, 26 lip 2014

Ta żurawa z trzmielina ekstra ale kuciamber najlepszy
dorciabe 15:03, 26 lip 2014

Halinko widzisz, telepatycznie się porozumiewamy żurawki wprowadzą kolor, super jest trawki podrosną zasłonią co trzeba co ile sadziłaś carexy, trochę gęsto się wydaję nie chcę Ci za bardzo mącić w głowie, ale tam aż sie prosi o jakieś niższe róże przed czerwonymi , takie dwa krzaczki mniejsze, przewieszające się, ale wyższe okrywowe.
Ale fajnie jest, a wypełnisz korą ?
poczekaj, rozrośnie się piorunem będziesz zadowolona