Iwonko ta trawka na str 137 zdjęcie 7 me to chyba nie jest sesleria jak wyczytałam to sesleria ma inne kłosy a ta Twoja to nieci chyba inne bedzie miał .Cudna jest i takiej potrzebuję z 5 sztuk zasłonią mi róże .Ty ją widzisz jak znajdziesz czs upewnij się czy to ta Dzięki ja tyż będę szukać
A co do M skłodowskiej moja zcięta rośnie jest zielona pomalutku pnie się do góry z doniczki wsadziłam w osłonięte miejsce ----kurcze jak z jajkiem się z nią obchodzę zobaczymy co będzie
Dorotko Agatko ----razem odpisuję ---trawka Ice dance faktycznie tam nie bardzo pasuje bo będzie az pstrokato chyba musi być gładka zielona Ice dance mam od groma .Dorotko a może trzmielinę z przodu na tym pókolu zamienić na ice dance ha h Polecę spojrzę
Mam jeszcze taką też rośnie w ładnych kępach zielonych ma 40 cm wysokości tu trochę miała za sucho ale w tej robionej rabacie będzie jej dobrze no i wykorzystałabym to co mam Bo tamta sesleri ładna ale lubi sucho a róże nie :s
Halinko możliwe.Z tych co zamawiałam, to z niższych jest carex graya i luzula nivea. Jestem gapa i nie pozapisywałam, nie wiem jak to się stało, a mam jeszcze trzy niższe i też nn.