Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

malgorzata_s... 20:13, 05 sie 2014

Niestety przed przymrozkami trzeba go zabierać do domu. Listki po pewnym czasie zamrą a na wiosnę odrosnąNie można go zostawić na zewnątrz
Ale śliczny jest to fakt Mój zmarzł zapomniałam zabrać przed pierwszymi przymrozkami Bulwki zrobiły się miękkie i zgniły.
Ogrodeczek 20:26, 05 sie 2014

Tak, tak.. szczawik śliczny... trzeba przezimować jak Mieczyki, przed mrozem wykopać i schować do suchego... Śliczne kwiatuszki urzekła mnie też begonia
yolka 21:16, 05 sie 2014

Troche zaległości nadrobiłam, fajne papryczki. Pozdrówka zastawiam
iwonaal 09:45, 06 sie 2014

Halinko, czytałam u Kasi co by podlać zebrinusa azofoską, czy to dotyczy innych traw też?
Ania_ogrodni... 10:24, 06 sie 2014

Dzięki za przepis na zebrinusa Też ściągam.
zawitka 20:17, 06 sie 2014

MAŁGOŚ ---wiem że to nie do ogrodu na zimę ale teraz fajnie wygląda przy zebrinusiae

Iwonko nie wiem ale sprawdzę to napiszę o efektach

ANIU ---powodzenia

Pozdrówka miłe kolezani
zawitka 08:10, 07 sie 2014

Ala --moje paczki zanim do mnie dotrą muszą przejść przez pocztę główną w W-wie potem idą do poczty miasta tam poleżą poprzewracaja się i dopiero idą do naszej poczty tyż poleżą albo ponosi je listonosz i nie przyniesie czyli wracają po całym dniu spowrotem na pocztę i na drugi dzień latam na pocztę i szukam paczki i czasami wracam z poczty to jest paczka --tak było z paczką od Kasi/Kasiek /Tak mam często i z wysyłką też tak samo Za dużo nerwów mnie to kosztuje bo czy paczka dojdzie i czy roślinki całe a nie zwiędnięte wymoczki dojdą A wysłana paczka do Szwecji miała dojść w 5 dni roboczych wróciła po 4 tygodniach zepsuta
Nallar 11:28, 07 sie 2014

zawitka napisał(a)
Ala --moje paczki zanim do mnie dotrą muszą przejść przez pocztę główną w W-wie potem idą do poczty miasta tam poleżą poprzewracaja się i dopiero idą do naszej poczty tyż poleżą albo ponosi je listonosz i nie przyniesie czyli wracają po całym dniu spowrotem na pocztę i na drugi dzień latam na pocztę i szukam paczki i czasami wracam z poczty to jest paczka --tak było z paczką od Kasi/Kasiek /Tak mam często i z wysyłką też tak samo Za dużo nerwów mnie to kosztuje bo czy paczka dojdzie i czy roślinki całe a nie zwiędnięte wymoczki dojdą A wysłana paczka do Szwecji miała dojść w 5 dni roboczych wróciła po 4 tygodniach zepsuta

Teraz jest możliwość nadania paczki z zagwarantowanym terminem dostarczenia na dzień następny, jest tylko 3 zeta więcej. Nie wypełniasz standardowego druku na paczkę tylko specjalny biały. Zapytajcie na poczcie.
zawitka 11:33, 07 sie 2014

No to kamień z serca mi spadnie bo tu nie o kasę chodzi a o to zeby dotarło całe i na czas .już myślę jak zapakować paczkę dla Agibo będzie nie wielka .Dzięki Ewcia będę pytać
zawitka 11:44, 07 sie 2014

kupiłam takiego żółciaka ale co to jest????Zamyka na noc kwiatki