To jest wiesiołek . Szczawik masz śliczy , wyjątkowo piękny kolor ale zobacz jeszcze u Bagusławy-ma , ona ma śliczny zielony ze wzorkiem na liściach i ładnymi kwiatkami., też piękny. Pozdrówka.
wiesiołek missouryjski - u teściowej posadzony w pełnym słońcu na skalniaku, kwitnie cały sezon, a kwiat duży, jakby egzotyczny
będziesz z niego zadowolona
Bardzo ładna zdrowa,u mnie brzydsza - choć też rośnie sztywno, to jednak ma plamy na liściach, chyba ma na tym stanowisku za słonecznie, już sią różowi
Bogusiu --- kupiłam po jednym krzaczku Wanili Freis sundae Freis i Diamond Rouge i zrobiłam w maju po 5-6 sadzonek z każdej bo przycinałąm żeby nie były rosochate .i poięknie rosną ale przyznam że najgorzej z Diamona sa nie takie ładne ,ale to pewnie moja wina bo w mocnym cieniu je sadziłam Wczoraj znowu nie wytrzymałam i z niej zrobiłam 4 asdzonki w lepszym miejscu Zobaczę czy zdąża sie ukorzenic Oczywiście maczam je w ukorzeniaczu do twardych ..Polecam to jest najlepsz metoda i szybka .
Agatko dzięki ---już go kiedyś mieliśmy w ogrodzie u Teściowej i mi po nazwie przypomniałaś Cieszę się ze go mam ale boję się żeby ślimory go nie wszamały