O !!nowe zdjęcia a jakie masz bukszpany ogromniaste!!!! Teraz o ty już jesteś całkiem ogrodowiskowa bo tutaj hortensje, żurawki i bukszpany wiodą prym.Mam prośbę serdeczną ,,gdybyś mogła (tak dla tych czyli mnie)pisać nazwy swych roślin to ja bym cię wyściskała z wdzięczności Głupio mi tak o wszystkie rośliny pytać a ja dopiero zaczynam przygodę roślinną. Do tej pory jedynie te z kwiaciarni rozpoznawałam ,jestem laikiem w tej dziedzinie nigdy nie miałam nawet skiby ziemi ani ogródka Całe życie w mieście mieszkałam Na szczęście to się zmieniło nigdy bym już do miasta nie wróciła z własnej woli .I jeszcze jedno nie przepraszaj bo nie masz za co.Nie wiesz dlaczego mnie serce ścisnęło ale nie mogę o tym napisać Nie masz z tym nic wspólnego Halinko .Byłaś nauczycielką wychowania fizycznego? To jesteś zaprawiona fizycznie

Mój zawód jest nudny ,bo co jest ciekawego w byciu ekonomistą? papiery ,faktury bilanse i ślęczenie na cyferkami .Trzeba to jednak ciągnąć do emerytury do której doczekać się nie mogę.Jeszcze nie całe cztery lata i koniec !!.Najważniejsze że jest praca ,,tylko młodych mi zal bo oni są biedni ,wykształceni a bez pracy Nie takiej przyszłości dla nich oczekiwaliśmy Oszukane pokolenie !! ale to inny temat nie ogrodowiskowy

U mnie na nowo zima ,znowu latam z łopatami i wciąż odśnieżam ale jest nadzieja bo zbliża się połowa lutego Wiosna bliżej niż dalej .Popatrzę sobie jeszcze na twoje kwiatuszki