Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

nebel 16:58, 12 cze 2013

zawitko witaj,
Jest nas tak dużo na forum, że trudno sie odnależć. Dlatego bardzo Ci dziękuję za wizytę u mnie.
Ja na pewno od dzisiaj będę stałym bywalcem Twojego ogrodu. Mamy wiele wspólnego
Jeszcze raz pozdrawiam ze słonecznego dzisiaj Gdańska.
bacha2224 17:12, 12 cze 2013

Witaj Halinko,jestem tu od kilku dni,twoje hosty bajeczne,ja też je uwielbiam,z której jesteś części Warszawy,pozdrawiam.
zawitka 07:08, 13 cze 2013

Witam Koleżanki ------Nebel fakt mamy dużo wspólnego opróczogrodów to latanie z sekatorem ha ha uwielbiam to od nedawna Miałaś pomysła z tymi tujami kolorowymi ....a czy mogę zerznąć i wsadzić tak u siebie ???? A jak byś mnie odwiedziła to będzie tabliczka ,,pomysł NEBEL ha ha .

Bacha2224------Moje hosty dopiero się rozrastają to wpływ Ogrodowiska jedną całą zieloną mam 3 lata i w tym roku jest piękna . Ja mieszkam w południowej cześci W- wy

Dla Was kwiatuszk.
nebel 07:30, 13 cze 2013

Zawitko, sama wiele pomysłów do swojego ogrodu zaczerpnęłam z O, więc nie ma sprawy
A z sekatoremi w ogrodzie się nie rozstaję, tak jak Ty - też to zauwazyłam.
hanka_andrus 08:18, 13 cze 2013

Halinko,jak tam prace tarasowo - ogrodowe u Ciebie? Ostatnio mało tu bywam, ale dziś nadganiam.
Pozdrowienia!

zawitka 10:32, 13 cze 2013

Haneczko ! !Taras się robi z dąsami tarapatami ale się robi Jak zaczynali robotę to wszystkiego mało wychodzi jak robią to wszystkiego brakuje .Liczyc nie potrafią jakie oni szkoły kończyli. Lecę bo przyjechał szef nadąsany ale trudno niech robią Ogrodowe roboty też leżą w poczekalni bo muszą zrobić bok tarasu dopiero będe mogła sadzić .Pozdrawiam Cię cieplutko bo jest 27 stopni upału i ja nie żyję .
hanka_andrus 10:49, 13 cze 2013

Trzymam kciuki za Twe zdrowie do fachmanów!
zawitka 14:08, 13 cze 2013

Dzieki Haniu Polatałam sobie u Ciebie Działeczka całkiem nie mała roboty też niczego sobie .??? Kfiatki dla Ciebie.
Milka 15:17, 13 cze 2013

zawitka napisał(a)
Nic z tego nie mam wolnego stołu ale na następnym spotkaniu zrobię takie zdjecia.Zawsze jest fajnie na takich spotkaniach,tylko jak patrzę z perspektywy czasu a spotykamy się już z 15 17 lat to jest nas coraz mniej ,choć dochodzą inne i ta 10 tka 11 tka się utrzymuje .

to super, należy to pielęgnowac, tak mało się w tych czasach widzimy i gadamy, taki pęd!
zawitka 15:57, 13 cze 2013

Tak Irenko to prawda i cieszymy się z każdego spotkania i fajnie że sa przyjażnie takie fajne są na Ogrodowisku---- młodzi ludzie, pełni uroku, zapału ,umiejętności i chęci pokazania co potrafia. Tak trzymać i pielęgnować Pozdrawiam gorąco nie dlatego że upał.