Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

reni 18:51, 01 cze 2013

U mnie znowu leje..ech
moje rh też wybujało
ka1sia 22:03, 01 cze 2013

hej, hej, wpadam podziękować za wizytę i tyle miłych słów pozdrawiam bardzo serdecznie z mokrego świętokrzyskiego
ell 22:45, 01 cze 2013

zawitka napisał(a)
I znowu leje Kukenhof ikolorki na pocieszenie

O rany!!! No to się zakochałam ....... i co teraz........... gdzie takiego zdobyć? ................
Pozdrawiam i trzymam kciuki za zmiany.
zawitka 09:11, 02 cze 2013

Reniu -- to chyba zasługa deszczu i ciepła że tak rosną Pozdrawiam
zawitka 15:24, 02 cze 2013

Proszę podpowiedż co to za trawka czy należy do traw fontannowych .???
Katarzynka604_ 15:30, 02 cze 2013

zawitka napisał(a)

Robota idzie .Proszę o podpowiedż co gzie posadzić.po lewej str wsadziłam niską kostrzewę siną i dziś się dowiedziałam że nie jest najlepsza. Chcę zostawić bukszpaniki z przodu i wsadziłam zórawkę bordową / nie znam nazwy.po/ prawej stronie bukszpan większy ,trzmielina żółta i tujka ziel żółta i będzie pod tują na pniaku też będzie tujka .A przy samym tarasie jeszcze 3 tujki na pniu. Te stożki cyprysowe będą wykopane .I co dalej ---stanęłam i nie wiem??????

Zawitałam do Ciebie bardzo dużo pracy już zrobiłas podobnie jak inni mówia dosadziłabym trawek,zurawek jezeli lubisz żwirkowe rabaty to mozna by tu pokombinowac moze z wydzieleniem czesci zwirkowej a reszte kora wysypac według mnie fajnie by to wyglądało ale to oczywscie moje zdanie
bociek 18:39, 02 cze 2013

Dzien dobry

Wpadam z rewizyta i widze totalna metamorfoze tarasu. Super I jeszcze na holenderskie tulipki sie zalapalam.

Trawki: ta pierwsza, duza, pilnuj jej, bo lubi lazic Dobrze jest ja ograniczyc. Druga wyglada na turzyce Ice Dance, jesli to ona to jest bezproblemowa, troche lazi, ale akurat w jej przypadku nie ma problemu, latwo sie pozbyc nadmiaru

Pozdrawiam
zawitka 18:59, 02 cze 2013

Kasiu właśnie taki haos panował w ogrodzie ale myślę że jak skończą taras to uspokoję ogród ..Tu będę miała rrawkę niebieską tąniską potem lawenda i trzmielina żółta a tuż przy tarasie 4 tujki 2 już są 2 do przesadzenia i pas bukszpana.Ale chyba zapomniałam o tym że lawenda zakryje trzmielinę .Jutro popatrzę jak to wyjdzie.Pozdrawiam
zawitka 08:43, 04 cze 2013

Dziewczyny i chłopaki z W-wy i okolic mam namiary na piękne trawy nie mogę podać na forum ale piszcie na pw Sa nie tylko trawy.Pozdrawiam zaglądających Hej ;D
zawitka 08:08, 08 cze 2013

Czekam jak podrosna i pod nożyce.