Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

mysza 08:31, 17 mar 2011

Wieje przeraźliwie , oby pogoda szybko na lepsze się zmieniła . Miłego dnia życzę
maria_kalino... 12:07, 17 mar 2011

Wprawdzie już południe, ale Zbyszek też dzisiaj zaspał. Wybaczymy mu, bo może już wczoraj zaczął świętować swoje imieniny

Zatem STO LAT bardzo aktywny skowronku..
Danusza 12:18, 17 mar 2011

Zbyszku najlepszego!!ja tez mam w domu dziś solenizanta

wirtualne maja tę zaletę , że nie zwiędną
zbigniew_gazda 13:00, 17 mar 2011

Bardzo Wam dziękuję. Jest mi bardzo miło a Danusiu dla Twojego Zbyszka też Wszystkiego Najlepszego. Marysiu dzięki jeszcze raz za ogromniaste 2 cebule Hipeastrum .Zaraz wczoraj posadziłem do tych wcześniejszych. Przy okazji zobaczcie - te mniejsze cebulki posadziłem z 2 miesiące temu .Niestety z kwitnienia będą "nici" chyba . Zrobiliśmy z Krysią doświadczenie i przycięliśmy dwom liście. Może ich to zmobilizuje ?

maria_kalino... 18:47, 17 mar 2011

Zbyszku, cierpliwości, moje też najpierw puściły liście, a póżniej pąki kwiatowe. Niektóre typy tak mają. Myślałam, że kwiatów nie będzie, a jednak będą

.
Danusza 13:30, 18 mar 2011

witam, wczoraj wiał przenikliwie mroźny wiatr dziś pada no siąpi ale błoto sie zrobiło i ciężko chodzić
hanka_andrus 08:16, 19 mar 2011

Witam skowronkowo w sobotni zimny poranek.Śniegu u mnie nie było,ale jednak temperatura utrzymuje się w okolicach +2.
Zimny wiatr,a tu z ciepłych betów z przyjacielem na spacer mus iść!
Życzę poprawy pogody- na Pomorzu zapowiadają cały tydzień słonecznie i temperaturę dzienną+5,+6 .No i bardzo dobrze!
Można będzie popracować.
PITY-y wypełnione,w poniedziałek kurs do US,a potem....tydzień ulubionej pracy!HURA!

Podobnie wyglądało wczorajsze niebo.
zbigniew_gazda 09:15, 19 mar 2011

Dzień dobry skowronki !!! Jest plus 3 ale popaduje śnieżek niestety. Jesteśmy po przebieżce z przyjacielem. Teraz walnął się spać a pana zostawił przy kompie. Prezencik wiosenny przesyłam.

Danusza 10:09, 19 mar 2011

witam Zbyszku,Haniu po'elementarzu" i kawce siadam i zdaję relację u mnie 3 st. wieje mroźny wiatr , mokro brrrr przeszłam się przez ogród w tym błocku lód na jeziorkach ech jeszcze jeszcze przyjdzie czekać...
zbigniew_gazda 10:16, 19 mar 2011

Danusza napisał(a)
witam Zbyszku,Haniu po'elementarzu" i kawce siadam i zdaję relację u mnie 3 st. wieje moriźny wiatr , mokro brrrr przeszłam się przez ogród w tym błocku lód na jeziorkach ech jeszcze jeszcze przyjdzie czekać...

Podobno od niedzieli ma się powoli zmieniać na lepsze ?