Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Joku 20:50, 24 wrz 2013

Gotowanie też nie należy do moich ulubionych czynności. Ostatnio najbardziej lubię siedzieć przed komputerem i czytać Ogrodowisko .
Bogdzia 21:13, 24 wrz 2013

asc napisał(a)
Bogdzia.... ja mogę robić za pomocnika w kuchni.. mogę zmywać gary, skrobać przypalone nawet, obierać. I to jest chyba jedyna dziedzina w której lepiej sie czuję jako pomocnik

I by nie było, dziś smażyłam rybę.. i warzywa na sałatkę ugotowałam... lecę kroić ...

To zrobiłaś dzis wiecej niż ja bo z braku prądu i wody obiad ograniczył sie do sadzonych jaj na ziemniakach i z mizerią.(mizeria w sensie bieda była na talerzu) Mieliśmy wogóle nie gotowac ale nie wytrzymaliśmy bez ciepłego jedzonka.
Bogdzia 21:16, 24 wrz 2013

Joku napisał(a)
Gotowanie też nie należy do moich ulubionych czynności. Ostatnio najbardziej lubię siedzieć przed komputerem i czytać Ogrodowisko .

Dobre Jolu , ja tak nie moge powiedziec bo przy mieszanym świetle (dzienne i komputerowe) bolą mnie oczy , dopiero wieczorem mogę dłużej posiedziec a ze śpioch ze mnie to tez nie za długo . Pozdrówka serdeczne.
agata19762 22:31, 24 wrz 2013

Bogdziu poczęstowałam się biszkopcikiem ....

mniaaaaaaam
EPODLAS 22:34, 24 wrz 2013

I ja też coraz mniej lubię stać przy garach, ale gotuję bo niechcem ale muszem. Tyle jest innych ciekawych rzeczy do zrobienia, ale bez jedzenia żyć nie da się. Bogdziu też odmawiam sobie słodkości z tych samych powodów co ty
Bogdzia 22:56, 24 wrz 2013

agata19762 napisał(a)
Bogdziu poczęstowałam się biszkopcikiem ....

mniaaaaaaam

Częstuj sie Agatko , na zdrowie, jak braknie zrobię następny.
barbara_kraj... 22:57, 24 wrz 2013

To i tak, Bogdziu, masz wiele szczęścia, że Twój M potrafi gotować. Mój jeno dwie rzeczy dobrze robi: ryby dobrze smaży i cebulę dobrze dusi
Bogdzia 23:02, 24 wrz 2013

EPODLAS napisał(a)
I ja też coraz mniej lubię stać przy garach, ale gotuję bo niechcem ale muszem. Tyle jest innych ciekawych rzeczy do zrobienia, ale bez jedzenia żyć nie da się. Bogdziu też odmawiam sobie słodkości z tych samych powodów co ty

Bożenko w tym cały problem że ja tylko gadam że sie odchudzam a nigdy tego nie robięMoja filozofia zyciowa w tym względzie mówi że nie wolno sobie odmawiac przyjemności bo jest ich w zyciu stanowczo za mało. Co do gotowania to mamy jednakowo , ja też muszem bo nie umiem życ bez ciepłego jedzenia,ani dnia nie przeżyję.Pozdrówka.
Bogdzia 23:05, 24 wrz 2013

barbara_krajewska napisał(a)
To i tak, Bogdziu, masz wiele szczęścia, że Twój M potrafi gotować. Mój jeno dwie rzeczy dobrze robi: ryby dobrze smaży i cebulę dobrze dusi

Dobre i to Basiu ale zawsze lepiej jak jest większy wybór.Przypuszczam że Ty nadrabiasz wszystkie braki wiec nie musi sie więcej nauczyc i tylko bardzo awaryjnie mu te dwie umiejętności sa potrzebne. Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 23:30, 24 wrz 2013

Jutro znów od rana nie mam prądu (wymieniają słupy) więc zajrze dopiero wieczorem. Wszystkim życzę miłego dnia.