Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:56, 29 wrz 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko odwiedziłam dziś wiele ogrodów i nie mogę ominąć twojego
wchodzę a tu tyle słońca za sprawą cudnych fotek
zostawiam nie mniej słoneczne pozdrowienia

Miło Cie widziec Aniu.Słoneczko dziś świeciło to zdjęcia weselsze ale niewiele jest do fotografowania bo jednak juz zimno i nic już nie rozkwita. Miłego tygodnia życze.
GorAna 22:00, 29 wrz 2013

Ale się rozmarzyłam oglądając twoje fotki..piękne!!!!!...piszesz, że nie ma co fotografować...przcecież Twoje buki jak się przebarwiają to są najpiękniejsze na O
Bogdzia 22:03, 29 wrz 2013

GorAna napisał(a)
Ale się rozmarzyłam oglądając twoje fotki..piękne!!!!!...piszesz, że nie ma co fotografować...przcecież Twoje buki jak się przebarwiają to są najpiękniejsze na O

Bardzo wolno zaczynają się przebarwiac. Jak się przebarwią to zrobię zdjecia ale one są piękne tylko w suchą pogode , jak są deszcze to nie sa takie ładne.Pozdrawiam Aniu i miłego tygodnia.
AgnieszkaW 22:26, 29 wrz 2013

Jakie piękne fotki Bogdziu, takie energetyczne, przypominające lato Budleja jeszcze ślicznie Ci kwitnie, a i róże i marcinki niezgorsze.
eliza3 22:45, 29 wrz 2013

Bogdziu, jakie śliczne zdjęcia umieściłaś, dzisiaj był taki piękny, słoneczny dzień idealny na spacerek i fotografowanie.
Motylkom i pszczółkom też dzisiejszy dzień odpowiadał, oby tegoroczna jesień była tak piękna jak dzisiaj.
Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 22:47, 29 wrz 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jakie piękne fotki Bogdziu, takie energetyczne, przypominające lato Budleja jeszcze ślicznie Ci kwitnie, a i róże i marcinki niezgorsze.

Kupna budleja już przekwitła a ta która kwitnie to samosiejka , dłużej musiała rosnąc bo na wiosnę jeszcze mała była więc dopiero teraz kwitnie.Róże i marcinki niezbyt ładne bo był już u mnie przymrozek wiec niestety już niezbyt wygladają.Troche motyli dziś fruwało więc je sobie popstrykałam bo niedługo i tego nie bedzie. Pozdrawiam Agnieszko.
Bogdzia 22:49, 29 wrz 2013

eliza3 napisał(a)
Bogdziu, jakie śliczne zdjęcia umieściłaś, dzisiaj był taki piękny, słoneczny dzień idealny na spacerek i fotografowanie.
Motylkom i pszczółkom też dzisiejszy dzień odpowiadał, oby tegoroczna jesień była tak piękna jak dzisiaj.
Pozdrawiam serdecznie.

Masz racje takich dni jak najwiecej mogłoby byc bo do zimy nie ma sie co spieszyc. Dziś było rzeczywiście pięknie i słonecznie i oby tak dalej. Pozdrówka.
kaisog1 22:52, 29 wrz 2013

Ale sloneczko dziś u Ciebie bylo! I jeszcze ile roślin cudnych kwitnie Patrzyłam na poidełka ale i moździerze fajne były
Bogdzia 22:58, 29 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)
Ale sloneczko dziś u Ciebie bylo! I jeszcze ile roślin cudnych kwitnie Patrzyłam na poidełka ale i moździerze fajne były

Witaj Gosiu. Mnie sie wszystko podobało , lubię wyroby z naturalnych materiałów a z kamienia nie tak łatwo coś zrobic wiec tym bardziej podziwiam..Pozdrówka.
Aneczka 01:13, 30 wrz 2013

Tyla pięknych kolorowych zdjęć, chociaż oczy na ogrodowisku nacieszę, zanim u mnie kolorowo będzie