Miło Cie widziec Aniu.Słoneczko dziś świeciło to zdjęcia weselsze ale niewiele jest do fotografowania bo jednak juz zimno i nic już nie rozkwita. Miłego tygodnia życze.
Ale się rozmarzyłam oglądając twoje fotki..piękne!!!!!...piszesz, że nie ma co fotografować...przcecież Twoje buki jak się przebarwiają to są najpiękniejsze na O
Bardzo wolno zaczynają się przebarwiac. Jak się przebarwią to zrobię zdjecia ale one są piękne tylko w suchą pogode , jak są deszcze to nie sa takie ładne.Pozdrawiam Aniu i miłego tygodnia.
Bogdziu, jakie śliczne zdjęcia umieściłaś, dzisiaj był taki piękny, słoneczny dzień idealny na spacerek i fotografowanie.
Motylkom i pszczółkom też dzisiejszy dzień odpowiadał, oby tegoroczna jesień była tak piękna jak dzisiaj.
Pozdrawiam serdecznie.
Kupna budleja już przekwitła a ta która kwitnie to samosiejka , dłużej musiała rosnąc bo na wiosnę jeszcze mała była więc dopiero teraz kwitnie.Róże i marcinki niezbyt ładne bo był już u mnie przymrozek wiec niestety już niezbyt wygladają.Troche motyli dziś fruwało więc je sobie popstrykałam bo niedługo i tego nie bedzie. Pozdrawiam Agnieszko.
Masz racje takich dni jak najwiecej mogłoby byc bo do zimy nie ma sie co spieszyc. Dziś było rzeczywiście pięknie i słonecznie i oby tak dalej. Pozdrówka.
Witaj Gosiu. Mnie sie wszystko podobało , lubię wyroby z naturalnych materiałów a z kamienia nie tak łatwo coś zrobic wiec tym bardziej podziwiam..Pozdrówka.