Chętnie bym tam posiedziała!
A co do programu w tv to daj namiary kiedy puszczą!
A co do 14 paź- teraz dzieci mają ten dzień wolny....więc nie ma noszenia kwiatów....ale i tak myślę , że dla was- nauczycieli najlepszym upominkiem są ....dobre stopnie waszych uczniów
Zdaje się, że Ty matmy uczyłaś? Ulubiony przedmiot mojego starszego
Bogdziu...to dzisiaj kręcą ... stresujący dzień...na pewno wszystko gładko będzie, nie może inaczej być przecież!
Chyba musisz czuć...ile osób jest dzisiaj z Tobą myślami
Żałuję tylko, że po południu nie będę mogła poczytać relacji, jutro dopiero
Hej Bogdziu, ja sie cieszę i denerwuje razem z tobą, jakby to był mój ogród......a nie twój, fajnei że Maja dopełni relacji z twojego kolorowego królestwa.
Twoje miejsce na ziemi warte jest pokazywania, sama nie raz o tym pisałam że fotki nadaja sie do katalogu czy kalendarza, bo jest rzeczywiście nieziemsko pieknie...... juz nie moge sie doczekac twojej relacji z dzisiejszego krecenia no i emisji w TV.
Pozdrawiam i życze zdrowia ! To te grzyby niedzielne ci wyszły bokiem....u mnie w lesie, na moim grzybobraniu - a byłam w Wielkopolsce, było ciepło i to tak że momentami chodizłam po lesie z krótkim rekawem. Kuruj sie i trzymaj !
Buziaki !
Bogdziu, czy to normalne? Przychodzi jesień i ja sobie o zakupach drzew marzę (albo wprost powiem, że drzewa kupuję) ale miejsca już nie mam.
Może od nadleśnictwa odkupić kawałek i poprowadzić zalesianie pięknymi drzewami?
Słyszę same dobre wieści, ale nie wymyślaj, z przyjemnością obejrzę ciebie w telewizji, debiut był, dalej tylko lepiej
zdrówka życzę i dalej wracam czytać
No to po nagraniu i jak zwykle nie jest tak jakby się chciało. Słonka nie było wogóle , przez cały dzień a bez słońca kolory na drzewach nie są tak wyraziste. No cóż trudno sie mówi.Sami zobaczcie jakie dzis kolory były.