Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Rench 23:56, 14 paź 2013

Mam nadzieję Bogdziu,że ogłosisz kiedy będzie relacja
Pozdrawiam
yolka 07:39, 15 paź 2013

no więc ja bedę zyczyc wszystkiego najlepszego w okazji ładnej jesieni
Anita1978 07:52, 15 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu dzięki za miłe słowa. Liście nie sa żadnym problemem , np dziś jak się dowiedzieliśmy ze jutro powinno byc nieco czyściej od liści kosiarka migiem załatwiła problem.Najwiecej liści mam w lesie pod bukami ale tam nie sprzatamy bo tam ma byc prawdziwy las i jest, grzybki rosną , szkoda ze taki malutki. Tak więc zupełnie mnie liście nie martwią, nic a nic.O tu nie sprzatamy.

Pozdrawiam Aniu.

Chętnie bym tam posiedziała!
A co do programu w tv to daj namiary kiedy puszczą!
A co do 14 paź- teraz dzieci mają ten dzień wolny....więc nie ma noszenia kwiatów....ale i tak myślę , że dla was- nauczycieli najlepszym upominkiem są ....dobre stopnie waszych uczniów
Zdaje się, że Ty matmy uczyłaś? Ulubiony przedmiot mojego starszego
Kindzia 09:34, 15 paź 2013

Bogdziu...to dzisiaj kręcą ... stresujący dzień...na pewno wszystko gładko będzie, nie może inaczej być przecież!
Chyba musisz czuć...ile osób jest dzisiaj z Tobą myślami
Żałuję tylko, że po południu nie będę mogła poczytać relacji, jutro dopiero

Buziolki
Margarete 10:09, 15 paź 2013

Hej Bogdziu, ja sie cieszę i denerwuje razem z tobą, jakby to był mój ogród......a nie twój, fajnei że Maja dopełni relacji z twojego kolorowego królestwa.
Twoje miejsce na ziemi warte jest pokazywania, sama nie raz o tym pisałam że fotki nadaja sie do katalogu czy kalendarza, bo jest rzeczywiście nieziemsko pieknie...... juz nie moge sie doczekac twojej relacji z dzisiejszego krecenia no i emisji w TV.
Pozdrawiam i życze zdrowia ! To te grzyby niedzielne ci wyszły bokiem....u mnie w lesie, na moim grzybobraniu - a byłam w Wielkopolsce, było ciepło i to tak że momentami chodizłam po lesie z krótkim rekawem. Kuruj sie i trzymaj !
Buziaki !
Robertop 10:24, 15 paź 2013

Bogdziu, trzymam kciuki za nagranie. Życzę zdrowia i czekam na relację.
Pszczelarnia 10:54, 15 paź 2013

Bogdziu, czy to normalne? Przychodzi jesień i ja sobie o zakupach drzew marzę (albo wprost powiem, że drzewa kupuję) ale miejsca już nie mam.
Może od nadleśnictwa odkupić kawałek i poprowadzić zalesianie pięknymi drzewami?

Milka 15:55, 15 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu troche jednak za późno bo klon palmowy jeden już bez liści a drugi też ma niewiele , tylko ten nad jeziorkiem dobrze jeszcze wygląda, dlatego musiałam zdjecia przygotowac tego co juz nie ma. Ja do Mai szcunek mam odkąd pierwszą audycje zobaczyłam, gorzej bedzie jak mnie puszczą w tej tv.

Słyszę same dobre wieści, ale nie wymyślaj, z przyjemnością obejrzę ciebie w telewizji, debiut był, dalej tylko lepiej
zdrówka życzę i dalej wracam czytać
Bogdzia 16:50, 15 paź 2013

No to po nagraniu i jak zwykle nie jest tak jakby się chciało. Słonka nie było wogóle , przez cały dzień a bez słońca kolory na drzewach nie są tak wyraziste. No cóż trudno sie mówi.Sami zobaczcie jakie dzis kolory były.

Bogdzia 16:51, 15 paź 2013

A to była jedyna dzisiejsza aktorka