Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 07:44, 26 lis 2013

dajana napisał(a)
Dzisiaj Bożenko mogłaś mnie spotkać na wielu wątkach a to z powodu odznaczenia do obserwowanych Niestety z przykrością muszę stwierdzić że co jakiś czas nocne krasnoludki kasują mi wszystko co odznaczę. Podobno to wina serwera Romin obiecał tematem się zająć ,tylko ze zawsze przy odtwarzaniu kilka osób zgubię Zapamiętuję awatar i tylko niektóre nazwy ogrodów więc nie mam szans na uzupełnienie wszystkich których miałam Potrzeba czasu abym gdzieś te osoby spotkała U ciebie odnalazłam sporą grupę wiedziałam gdzie szukać .Czas przygotować się na dokarmianie ptaszków tylko drżę co zrobią koty mieszkające na mojej działce chyba im dzwonki pozakładam i na smyczy uwiążę bo serce mi pęknie kiedy zaczną polować .Dziękuję za odwiedziny .U mnie też spadł śnieg ,kwitnące róże i śnieg no fajny widok tylko troszkę dziwny.Pozdrawiam wieczorowo Bozenko

Ja nie zaznaczam watków i tak bym miała ich za duzo do odwiedzenia , wchodzę głównie do tych którzy do mnie wchodzą , na wiecej czasu nie starcza. Faktycznie masz teraz kilka kotów to z karmieniem ptakow lepiej może nie zaczynaj bo będą na nie polowac, niech inni karmia ptaki tam gdzie bedą bezpieczniejsze.Dużo pozdrówek.
Bogdzia 07:46, 26 lis 2013

Margarete napisał(a)
Wpadłam na moment z pozdrowieniami ale nie nadrobiłam u ciebie wpisów, mam tak ze 20 stron zaległości. Może jutro........ ostatnio cały czas gonie w piętkę, zycie znów przyspieszyło a ja poddałam sie temu pędowi i na czas tylko dla siebie nie mam czasu.............

Małgosiu nie nadrabiaj , nic ciekawego sie nie dzieje , nudą wieje , ale taka pora roku. Dobrze ze masz dzień wypełniony to przynajmniej się nie nudzisz. Miłego dnia.
agniecha973 10:12, 26 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

No tak z psiej miski to one lubią szczególnie te większe sójki i sroki. Miłego dnia.

U mnie też są całoroczne imprezy wokoł psich misek, ale największa impreza zawsze u wróbli - skubią resztki kaszy wokół misek. Sroki pojedynczo przylatują i tylko jesienią.
gierczusia 11:19, 26 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Myślę że te ptaki już nudne dla Was ale są tacy którzy pisza że jeszcze chcą więc daję bo w koncu i tak nie mam nic innego do wklejenia. No to zima nam sie zaczęła , byle tylko nie była ani zbyt zimna ani zbyt długa. Pozdrówka.

Chcą , chcą ... Ale jak widać jest nas spora grupa , tzn . tych co chcą ... Sikorki prześliczne

Ależ mam sikorkowego banana w ten pochmurny dzień

Buziaki Bogdziu

Aaa.... I dzieki , bo ja nie wiedziałam ,że to już trzeba zacząć dokarmiać ..wydawało mi się ,że dopiero jak zima przyciśnie i na roślinach typu berberys już nic nie bedzie .....a tu ptice musza si przyzwyczaić .. Aaaa.... Wszystko już wiem
eda 12:12, 26 lis 2013

Milutko i cieplutko pozdrawiam Ptakowe pogaduchy poczytałam i się odmeldowałam fajna jadłodajnia zimowa Bogdziu buźiole zostawiam
eliza3 13:13, 26 lis 2013

Bogdziu, nie było mnie kilka dni i znowu zaległości... ale nic to...
Pozdrawiam Cię serdecznie i melduję, że karmniki jutro będę wieszać, bo sikorki już się dopominają. Kosy już buszują w berberysach
Kot więcej siedzi w domu niż na dworze, więc jestem spokojna, przynajmniej od swojego ptaki ochronię.
Kindzia 13:25, 26 lis 2013

Bogdziu ptaszki u Ciebie się zaczynają I jakie puchate kuleczki pokazujesz...jeszcze chcę
Rench 14:06, 26 lis 2013

Bogdzia 16:08, 26 lis 2013

agniecha973 napisał(a)

U mnie też są całoroczne imprezy wokoł psich misek, ale największa impreza zawsze u wróbli - skubią resztki kaszy wokół misek. Sroki pojedynczo przylatują i tylko jesienią.

To psy mają wesołe towarzystwo . Ptaki szukaja każdej okazji by się najeśc a sroki myślę że cała zimę też przylatuja ale one na wsiach sa bardzo płochliwe i od razu odlatują.Pozdrawiam Agnieszko. serdecznie.
Bogdzia 16:10, 26 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Chcą , chcą ... Ale jak widać jest nas spora grupa , tzn . tych co chcą ... Sikorki prześliczne

Ależ mam sikorkowego banana w ten pochmurny dzień

Buziaki Bogdziu

Aaa.... I dzieki , bo ja nie wiedziałam ,że to już trzeba zacząć dokarmiać ..wydawało mi się ,że dopiero jak zima przyciśnie i na roślinach typu berberys już nic nie bedzie .....a tu ptice musza si przyzwyczaić .. Aaaa.... Wszystko już wiem

No nie wiem dlaczego Ty chcesz żebym trzeci rok Was zanudzała , wprawdzie Ciebie dopiero drugi ale to też dużo.Ciekawy ten sikorkowy banan. Buziaki slę.