Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

alinak 22:17, 21 lip 2012

Bożenko do ciebie się przychodzi jak do psychologa . ławeczka , brzozy , lasek i te piękne chmury na wieczornym niebie . ty nie masz tu zwykłego wątku o ogródku . musisz zmienić nazwę na
ŚWIATOWY OŚRODEK PSYCHOTERAPII PRZYRODNICZEJ U BOGDZI
alinak 22:18, 21 lip 2012

a my oczywiście będziemy ci płacić słono za twoje święte słowa
Bogdzia 22:21, 21 lip 2012

alinak napisał(a)
Bożenko do ciebie się przychodzi jak do psychologa . ławeczka , brzozy , lasek i te piękne chmury na wieczornym niebie . ty nie masz tu zwykłego wątku o ogródku . musisz zmienić nazwę na
ŚWIATOWY OŚRODEK PSYCHOTERAPII PRZYRODNICZEJ U BOGDZI

Już w poprzednim wątku miałam założyc dochodowy interes tak działający. Skończyło się na planach i żartach, ale bardzo dziękuje jeśli tak uważasz. U Ciebie za to widzę że jest osrodek doradztwa ogrodniczego. też może byc dochodowy albo przynajmniej przydatny a taki już jest. Pozdrawiam Alinko.
Bogdzia 22:24, 21 lip 2012

alinak napisał(a)

Myślę ze wszyscy zakładamy ogrody by miec taką terapię. kwiatki , ptaszki motylki i zadnych ludzi krzyczących, śmiecących. Cisza spokój a od czasu do czasu miłe towarzystwo.
hanka_andrus 22:29, 21 lip 2012

http://gardensafari.nl/english/picpages/palomena_prasina.htm

Bożenko ,znalazłam taki link do oznaczenia Twojego pluskwiaka.
Wg nich jest to Odorek junior młodszy
Pozdrawiam
Przetacznik 22:31, 21 lip 2012

A motylek ma wdzięczne imię po prostu Modraszek : )
Też pozdrawiam
agniecha973 22:35, 21 lip 2012

A u mnie był dziś gość w ogrodzie, psy go zwęszyły. Odbyła się bardzo długa sesja fotograficzna, a on pozował i pozował. Pokazał co potrafi robić swoim ciałkiem. Dziś nie mam czasu wklejać zdjęć, a mam ich sporo, więc tylko zajawkę u Ciebie Bogdziu wstawię, a jutro postaram się wybrać te najciekawsze i wstawię u siebie.
Pozdrawiam.

finka 22:35, 21 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Myślę ze wszyscy zakładamy ogrody by miec taką terapię. kwiatki , ptaszki motylki i zadnych ludzi krzyczących, śmiecących. Cisza spokój a od czasu do czasu miłe towarzystwo.

o tak, też tak myślę

Mam sąsiadkę z końca miejscowości, która lubi sobie do mnie przyjść ot tak na spacer i posiedzieć na ławce, popatrzeć, nawet nic nie kupić, po prostu być. Nawet za dużo nie rozmawiamy, no bo ja zaganiana w pracy. To najlepszy dla mnie komplement, że tak się komuś podoba moja praca, czyli mój ogród, że tu przyjeżdżają czy przychodzą, żeby sobie po prostu pochodzić. Bezcenne.
finka 22:37, 21 lip 2012

agniecha973 napisał(a)
A u mnie był dziś gość w ogrodzie, psy go zwęszyły. Odbyła się bardzo długa sesja fotograficzna, a on pozował i pozował. Pokazał co potrafi robić swoim ciałkiem. Dziś nie mam czasu wklejać zdjęć, a mam ich sporo, więc tylko zajawkę u Ciebie Bogdziu wstawię, a jutro postaram się wybrać te najciekawsze i wstawię u siebie.
Pozdrawiam.

hihi, te łapeczki to jak u małego czarnego iglastego gorylka, tak mi się skojarzyło.
siaaska 22:48, 21 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Poniewaz jak na razie dzień jest dośc pochmurny to by go rozweselic motylek sfotografowany wczoraj Jest to modraszek ikar - samiec. Trochę sie za nim nabiegałam ale udało się.Miłego dnia wszystkim życzę.

Śliczny motylek U nas takiego nie widziałam no ale u mnie mało kwiatów więc po co miałby przylecieć
Na ostatniej fotce wygląda jak taka broszka do przypięcia