Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:06, 16 lis 2012

popcarol napisał(a)
Bożenko mam nadzieję kłopoty z netem chwilowe. Pozdrawiam, miłego popołudnia i wieczoru!

Na szczęscie już lepiej działa.Pozdrawiam Karolinko.
jotka 17:14, 16 lis 2012

U mnie też net robiłam co chciał A właściwie trzeba by powiedzieć nie robił bo chyba nie chciał...
Dzięki Bogdziu za wsparcie duchowe Jeszcze przyda się w poniedziałek, bo ten tydzień cały niezbyt udano zakończył się niepowodzeniem
Bogdzia 17:18, 16 lis 2012

jotka napisał(a)
U mnie też net robiłam co chciał A właściwie trzeba by powiedzieć nie robił bo chyba nie chciał...
Dzięki Bogdziu za wsparcie duchowe Jeszcze przyda się w poniedziałek, bo ten tydzień cały niezbyt udano zakończył się niepowodzeniem

Jolu w poniedziałaek bede myslami i serduchem przy Tobie i.....gdzie powinnam. Będzie dobrze , musi tak byc.
Milka 17:58, 16 lis 2012

i mnie też coś dzis net nawalał, ale odpowiedź doczytałam
miłego wieczoru
Bogdzia 19:42, 16 lis 2012

irena_milek napisał(a)
i mnie też coś dzis net nawalał, ale odpowiedź doczytałam
miłego wieczoru

No mam pecha dzisiaj. Znów Ci odpisałam ale nie poszło więc wyłączyłam komputer i teraz próbuję któryś juz raz , może w końcu pójdzie.
Również życzę miłego wieczoru Irenko.
eliza3 20:12, 16 lis 2012

Zaglądam dzisiaj jeszcze raz i widzę, że kłopoty z łączem Nie martw się Bożenko, u mnie też często kłopoty z netem, ale wtedy biorę książkę i po sprawie, bo inaczej to nigdy bym się z Wami nie rozstała Dzisiaj wypożyczyłam trzy książki, będę w weekend statystyki Polaków w czytaniu podwyższać Do miłego
Bogdzia 20:33, 16 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Zaglądam dzisiaj jeszcze raz i widzę, że kłopoty z łączem Nie martw się Bożenko, u mnie też często kłopoty z netem, ale wtedy biorę książkę i po sprawie, bo inaczej to nigdy bym się z Wami nie rozstała Dzisiaj wypożyczyłam trzy książki, będę w weekend statystyki Polaków w czytaniu podwyższać Do miłego

No nerwy mam dziś faktycznie. Co wejdę to wychodzę i tak w kółko. Czasem uda się wysłac jeden post i koniec. Masz rację jest jeszcze zycie poza internetem ale przyzwyczajenie jest wielką siłą i dlatego ciągle wracam . Też mam przygotowane ksiązki do czytania a własciwie do nauki bo ja od beletrystyki wolę naukowe albo chociaż popularno- naukowe a je się czyta wolniej , czasem myślac nad kazdym zdaniem. Pożyczyłam ksiązki o photoshopie. Poczytam i zobaczę ile sie można samemu nauczyc ,może i program bym kupiła albo jakis podobny bo ten podobno bardzo drogi.No ale to zabawa na dłuższy czas .Pozdrawiam Elizko, dzieki że zaglądasz.
Madzenka 20:47, 16 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Cała rodzią nie da sie wyjechac. Nie zabierze sie ze sobą matki, siostry ze szwagrem i dziemi itp.itd. Najpiekniejsze świeta są moim zdaniem w domu z cała rodziną jaką uda sie zebrac. W swoim pokoju , przy swoim stole , ze swoimi ulubionymi potrawami. I prezenty, mnóstwo prezentów. Jak to wszystko zorganizowac na wyjeździe? Obcy pokój, obca posciel prawie zimne potrawy zrobione jak najtańszym kosztem by był większy zysk i do tego obcy ludzie wokół. Nigdy nie pojechałabym na takie swięta. Co innego dzień po świetach tak na narty, wczasy ale nie na świeta.Ale ja jestem starej daty i mało postepowa i na dodatek nie chcę byc inna.

Bożenko witam, po kilku dniach nieobecności
Ja leń do gotowania nie wyobrażam sobie innych świąt niż w domu. I nie wiem jak to się dzieje, że wtedy uwielbiam piec ciasta, przygotowywać potrawy i cieszyć sę radością bliskich ze wspólnych chwil . Cieszę się również, że mama i teściowie mogą odpocząć i swięta kojarza się im ze spokojem a nie ze zmeczeniem. Ale do tego dojrzewalam przez lata..... A najbardziej polubiłam świeta odkąd mieszkamy w nasyzm nowym domu. Ale ten nastrój tylko dzieki M, z którym razem pichcę

Ale już w drugi dzień świąt wywozimy rodzicow do domu do Jeleniej Gory i jest szusowanie na nartach
Ah jak ja lubię święta zreszta jak mam ich nie lubić skoro urodziłam się w święta

Buziam i pozdrawiam i życze wytchnienia od gotowania
eliza3 21:00, 16 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

No nerwy mam dziś faktycznie. Co wejdę to wychodzę i tak w kółko. Czasem uda się wysłac jeden post i koniec. Masz rację jest jeszcze zycie poza internetem ale przyzwyczajenie jest wielką siłą i dlatego ciągle wracam . Też mam przygotowane ksiązki do czytania a własciwie do nauki bo ja od beletrystyki wolę naukowe albo chociaż popularno- naukowe a je się czyta wolniej , czasem myślac nad kazdym zdaniem. Pożyczyłam ksiązki o photoshopie. Poczytam i zobaczę ile sie można samemu nauczyc ,może i program bym kupiła albo jakis podobny bo ten podobno bardzo drogi.No ale to zabawa na dłuższy czas .Pozdrawiam Elizko, dzieki że zaglądasz.

Jesteś przykładem, że na naukę nigdy nie jest za późno Podziwiam, bo ja na książkach naukowych nie mogę się skupić po całym dniu, wolę program w tv popularno-naukowy, a do czytania wolę coś lżejszego, bo zwykle czytam przed snem.
Życzę udanej lektury, a jak już wszystko opanujesz to Twoje zdjęcia będą jeszcze piękniejsze. Dobrej nocy Ci życzę i do miłego
Joanka 21:11, 16 lis 2012

Wpadłam na chwilkę i ....... wszystko przez zmiankę o pierogach..... jeść mi się zachciło!
Pozdrawiam.