Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

JulkAd 18:46, 03 lis 2012

Kasiu to trzymam kciuki za konsekwencje w nauce, bo wiem jak trudno się zmobilizować...
Madzenka 18:49, 03 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu to trzymam kciuki za konsekwencje w nauce, bo wiem jak trudno się zmobilizować...

I ja też wiem i też sobie target na angielski tej zimy wyznaczyłam
dorkow0 19:25, 03 lis 2012

Witaj Kasiu... Gratuluję pomysłu i życzę dużo samozaparcia w nauce... Oj, gdybym, choć ciutkę młodsza była, też bym... To nie fajna wymówka, wiem... Ale też jeszcze się uczę, choć nie języka...
kasik778 07:52, 04 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Mi się nawet na gród nie chce wyjśc Pochmurno a roboty full

u mnie też, ale jak wracam z pracy to już jest ciemno, więc nic się nie da zrobić ale dzisiaj jadę do marketu może coś upoluję w jakieś przecenie - może ciurkadełko?
kasik778 07:53, 04 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Kasiu, masz bardzo ambitne plany

hehhehehe zobaczymy co z nich wyniknie
kasik778 07:55, 04 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Kasiu, weny brak...mnie chyba też ciut, więc o pierdołach zaczęłam na forum pisać, oj dostanie mi się
ale jutro cieplutko, więc szus do pracy, najgorzej zacząć, potem już leci

oj tam oj tam, zaraz o pierdołach

weny może trochę brak, zimą trzeba inaczej organizować czas niż latem, mi najbardziej przeszkadza, że o 4 jest już ciemno, co można zrobić na dworze? praktycznie nic...

ale tobie na pewno coś się uda porobić w ogródku
kasik778 07:57, 04 lis 2012

beta napisał(a)

Kasiu, widzę, że Cię nie ma, ale pozdrowienia zostawiam i miłego wieczorku życzę

jestem jestem, musiałam poświęcić czas na inne rzeczy ogrodowisko koszmarnie kradnie czas

a ja wyznaczyłam sobie cel na zimę, podszkolenie mojego Angielskiego do poziomu egzaminu państwowego, mam cel od dawna zdać taki egzamin dla własnej satysfakcji

to super cel

ja jestem noga z języków myslę że kiedyś się za to wezmę

Beta ja uwielbiam uczenie się języków, zawsze trochę żałowałam, że nie poszłam na anglistykę, ale za to nadrobię jakimś kursem, choć wiadomo, to nie to samo co studia
kasik778 07:58, 04 lis 2012

JulkAd napisał(a)

Julka oj trudno

Ale w mój zawód jest wpisane dokształcanie się, więc tak czy siak muszę w kółko się uczyć
kasik778 08:03, 04 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

I ja też wiem i też sobie target na angielski tej zimy wyznaczyłam

Marzenko ja bardzo chcę przez zimę porządnie angielski przemaglować, bo szkoda by mi było zapomnieć język, który znam całkiem nieźle, ale teraz po prostu nie używam, bo nie mam gdzie

Swojego czasu pracowałam w Anglii w zespole składającym się z samych Anglików, więc siłą rzeczy musiałam rozmawiać tylko w języku tubylców ale teraz, jak wiadomo, rzeczy nieużywane zanikają, więc muszę się zmobilizować i spróbować zdać egzamin
pozdrowionka
kasik778 08:05, 04 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kasiu... Gratuluję pomysłu i życzę dużo samozaparcia w nauce... Oj, gdybym, choć ciutkę młodsza była, też bym... To nie fajna wymówka, wiem... Ale też jeszcze się uczę, choć nie języka...

Ale ja wcale nie jestem taka młoda, ale i tak ciągle muszę się doszkalać, to i przy okazji angielski też na tapecie

a z czego się doszkalasz Dorko?