Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

alinak 21:35, 29 paź 2012

hahah - podpisuję się obiema rekami . dziecko NIE MOŻE być czyste , bo to znaczy ze jest chorei sie ie rusza . Kasia , masz racje ze skalniakiem .przenieś go gdzieś w róg . może do tyłu ogrodu.
zima u ciebie chyba troche mniejsza niż u mnie , u nas masakra - miasto sparaliżowane
Urszulla 23:44, 29 paź 2012

Wesoły wątek dzieciakowy. Mój rano zakłada czyste wieczorem zdejmujemy brudne......no czasem mokre przebieramy.......i dziecko jest szczęśliwe........a teraz biega po śniegu.......2 zmiany ocieplaczy są potrzebne na mus..........bo nie nadążam z suszeniem
beta 08:21, 30 paź 2012

pozdrawiam wtorkowo

odnośnie dzieciaczków to ktos już tu napisał, i słusznie że są czyste dzieci i szczęśliwe dzieci dziecię musi wszystkiego podoświadczać, błotka też
kasik778 22:08, 30 paź 2012

alinak napisał(a)
hahah - podpisuję się obiema rekami . dziecko NIE MOŻE być czyste , bo to znaczy ze jest chorei sie ie rusza . Kasia , masz racje ze skalniakiem .przenieś go gdzieś w róg . może do tyłu ogrodu.
zima u ciebie chyba troche mniejsza niż u mnie , u nas masakra - miasto sparaliżowane

Alinko skalniak chcę całkowicie zlikwidować, zobaczymy jak mi pójdzie przekonanie mojego M do tego pomysłu
kasik778 22:09, 30 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Wesoły wątek dzieciakowy. Mój rano zakłada czyste wieczorem zdejmujemy brudne......no czasem mokre przebieramy.......i dziecko jest szczęśliwe........a teraz biega po śniegu.......2 zmiany ocieplaczy są potrzebne na mus..........bo nie nadążam z suszeniem

zabawy na śniegu tak właśnie wyglądają, choć i tak jest lepiej niż gdyż jest błoto
kasik778 22:10, 30 paź 2012

beta napisał(a)
pozdrawiam wtorkowo

odnośnie dzieciaczków to ktos już tu napisał, i słusznie że są czyste dzieci i szczęśliwe dzieci dziecię musi wszystkiego podoświadczać, błotka też

mój to zdecydowanie szczęśliwy i brudny człowieczek
kasik778 22:10, 30 paź 2012

ka1sia napisał(a)

Już to pisałam, ale brudne dziecko = szczęśliwe dziecko.. tak mi powiedział syn..... I dodał, że był szczęśliwym dzieckiem... Błoto w uszach.. normalka, dobra zabawa wymaga trochę błota...

moje dziecko w takim razie będzie bardzo, bardzo szczęśliwym dzieckiem

Moja przyjaciółka też zawsze mówiła, że dzieci dzielą się na te szczęśliwe i te czyste

święta prawda Kasiu, podpisuję się pod tym obiema ręcami
EPODLAS 23:31, 30 paź 2012

Kasiu, ja jako mama bardzo dorosłych dzieci też podpisuję się pod waszymi spostrzeżeniami na temat szczęśliwego dzieciństwa. Znam mamy, które z biegają cały czas za dzieckiem i go bez przerwy pucują. Biedne te dzieci tych mam czyścioszek.
Welka 15:22, 31 paź 2012

Witam!
Z uśmiechem na twarzy czytam ostatnie posty, bo okazuje się że mam najszczęśliwsze dzieci na świecie
Pozdrawiam
Urszulla 15:54, 31 paź 2012

Skalniak będziesz likwidować...to będzie rewolucja!