Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Norweski ogródek...

Norweski ogródek...

zaczarowanaa 22:17, 23 kwi 2013

słonko świeci a jakże , przed domem nowa dekoracja a jakże, dach dokonczony a jakze , wertykulacja jutro będzie skonczna a jakże , żurawki oczyszczone ps. nie mam robalikulki skulkowane , stożki zestozkowane żyć nie umierać))))))))))))))))))))) jutro pstryknę parę zdjęć, dzisiaj nie było kiedy taka jestem zarobiona)))
zaczarowanaa 22:19, 23 kwi 2013

ale.....róże okrywowe chyba przemarzły.....byłoby mi przykro....mam nadzieję że się wygłupiają i zzielenieją)

albo ja z nerwów zzielenieje
zaczarowanaa 22:20, 23 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Już teraz wiem dlaczego dawno nie byłam u ciebie ty po prostu byłaś na wiosennych wakacjach i byłaś niewidoczna Pozdrawiam Agnieszko i posyłam ci wiosennego kwiatucha

o jaaaaaa piekny dziekuję
Madzenka 22:39, 23 kwi 2013

zaczarowanaa napisał(a)
słonko świeci a jakże , przed domem nowa dekoracja a jakże, dach dokonczony a jakze , wertykulacja jutro będzie skonczna a jakże , żurawki oczyszczone ps. nie mam robalikulki skulkowane , stożki zestozkowane żyć nie umierać))))))))))))))))))))) jutro pstryknę parę zdjęć, dzisiaj nie było kiedy taka jestem zarobiona)))

A to czekamy na norweską wiosnę Bo u nas prawielato To moja nowa pora roku
Magda70 22:44, 23 kwi 2013

Prawielato to we Wrocku...na Pomorzu jeszcze wiosna...
Kasiek 00:33, 02 maj 2013

Ja padam na nos i Prawiena wszystko Dobrze mi tak ,bom sama na to wpadlam i se wymyslilam
Nadgonilam wreszcie zaleglosci u Ciebie i podbijam pieczatke ze bylam Pozdrawiam Skalko
frannorge 21:43, 06 maj 2013

Hei!
Co zbieg okolicznosci... Przetrzasam internet w poszukiwaniu jakichs sensownych porad, jak zalozyc "norweski ogrodek" a tu prosze trafiam na watek praaawie sasiadki Zorientowalam sie po zdjeciach, kiedy zobaczylam droge ktora kursuje 2 razy dziennie do pracy
Nie zdolalam sie przedrzec przez wszyskie strony watku, ale fotki Twojego ogrodu dodaly mi otuchy, ze jednak sie da, bo mi niestety kwiatki na tarasie nie wystarczaja. Kamien ogrodowy z serca mi spadl
Hilsen fra A.
frannorge 22:22, 06 maj 2013

zaczarowanaa napisał(a)

hei Jola 2 lata temu zrobilismy sobie wycieczke z grupka znajomych , pojechalismy na kilka samochodow na polnoc Norwegii . Tam bylo co ogladac od achow i echow buzia bolalaNorwegia jest przepiekna!

ten turkus wody jest taki sam na zywo.....

Geiranger-

I ja tu bylam...az trzy razy, bo jeden raz to stanowczo za malo. A te ostatnie zdjecie przypomina mi widok z hytty, w ktorej zatrzymalismy sie na noc
frannorge 22:25, 06 maj 2013

Powoli zaglebiam sie w watek Zmotywowalas mnie do dalszych dzialan, jutro sadze moja klatrerose !
zaczarowanaa 22:44, 09 maj 2013

witaj frannorge)) jak milo) jak to , droga którą kursujesz dwa razy dziennie??? no to zapraszam na kawe!!!)))lub powąchać kwiatki;-P