Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

asiak 10:09, 26 wrz 2016

Fajnie z rana oko pocieszyć pięknym ogrodem
Pszczelarnia 11:13, 26 wrz 2016

To był Festiwal Traw i Kwiatów Jesieni - na pamiątkę, Wojsławice 2016:

admete 05:47, 27 wrz 2016

Mentha napisał(a)
wiosna u Ciebie ogromny piękny ogród uwielbia patrzeć na Twoje zdjecia. Fajnie, ze jeszcze masz kilka rabat do obsadzenia. To sama przyjemność patrzeć, jak coś sie zmienia U mnei musze sie doszukiwac miejsca na zmiany lub czekac aż coś umrze hahahha
a co to za drzewko o ciemnych liściach pomiędzy umbrami ? I wiąz holenderski jak Ci w górę wystrzelił, będziesz go tak kolumnowo prowadzić, czy raczej na jajeczko Ja swojego będę stale ciachać od góry

Wiosna powiadasz

Coś tam do obsadzania jeszcze jest, ale właśnie miejsca problematyczne, gdzie rosliny wypadają i teraz to już długo się zastanawiam co zrobić
Za to po przyjeździe, po obejrzeniu na żywo ogrodu Ewy z Pszczelarnii, zastanawiam się gdzie w przyszłości ciachnąć trawnik żeby powstały nowe zakątki hahahahahahaha

o z ciemnymi liśćmi to klon, ale nie znam nazwy

co do wiąza, chyba kolumnowo, żeby rabaty nie zasłonił, ale przyznam sie że muszę się mocno doszkolić w cięciu drzew , bom zielona jeszcze bardzo
admete 06:00, 27 wrz 2016

asiak napisał(a)
Fajnie z rana oko pocieszyć pięknym ogrodem

Dziękuję
Pochwalę się jaką my z Izą-Konstancją miałyśmy przyjemność w sobotę i niedzielę właśnie z rana - oglądać na żywo przecudowny ogród Ewy.............
admete 06:04, 27 wrz 2016

Pszczelarnia napisał(a)
To był Festiwal Traw i Kwiatów Jesieni - na pamiątkę, Wojsławice 2016:

Ewa tak szczerze , Wojsławice to piękne miejsce, ale kompozycje i ilość kwiatów zachwyciły mnie najbardziej u Ciebie!!!!!!!!

Już Ci pisałam, jakie wrażenie na żywo zrobił na mnie Twój ogród - a to już jesień........cały czas tańczy i bawi kolorami.
Oczkami wyobraźni widziałyśmy z Izą jak to musiało wyglądać z 3-4 tygodnie temu.

Ewa jeszcze raz bardzo dziękuję za to co Twój ogród i dom zostawił w moim serduchu

admete 06:09, 27 wrz 2016

A teraz fotorelacja z cudownego ogrodu Ewy, zakątek Pszczelarnia, to taki dla mnie mały raj na ziemi

Po przekroczeniu furtki czuję się że się wchodzi do innego miejsca, do bajkowego miejsca. Jest w nim wszystko co uwielbiam, a najpiękniejsze są zakątki, których u mnie jeszcze nie ma ...ale będą

Co tu dużo pisać, jestem zachwycona, naładowana pozytywną energią, myślę że zdjęcia pokażą urok tego miejsca, które pewnie większość już zna

Pierwsze zdjęcia od razu po przyjeździe koło godziny 15
druga fotorelacja z rana o 8.30 we mgle......

niesamowite olbrzymie wręcz gigantyczne zawilce

admete 06:10, 27 wrz 2016

Fantastyczna moim zdaniem kompozycja traw i astrów - must have

admete 06:10, 27 wrz 2016

admete 06:11, 27 wrz 2016

Obeliski - bosssssskie, sama potrzebuję 4 na grahamy, głowiłam się co i jak, jakie wymiary itd, teraz mam już notatkę z która pójdę do kowala

admete 06:12, 27 wrz 2016