Karolino Ewo Lenko Waska Aniu gunia Witam serdecznie!!!!! w moim ogrodzie i na moim wątku
Ewo glina faktycznie jest lepszym podłożem dla ogrodu, ale my z naszą mieliśmy okropne problemy

Na początku okropne problemy z dojazdami na działkę, samo kopanie fundamentów i tym samym większa ich głębokość co się wiązało z większymi kosztami.
Później problemy z dowożeniem materiałów na budowę - mieliśmy bardzo duże opóźnienia.
I na koniec sam ogórd, wywiezienie tak ogromnej ilości gliny, a potem nawiezienie ziemi też bardzo kosztowne co uszczupliło nasz budżet na samą wykończeniówkę

.
Jedynym plusem jest to że krety nie dadzą rady się przez nią przebić, nawet pan od ogrodu który na początku nam sugerował założenie siatek na krety, bo rozkopaniu pierwszych warst podłoża stwierdził że tylko kret kamikadze by sobie dał radę
Aniu do Twojego ogrodu i ogrodu
Vivy zajrzę z ogromną ciekawością!!!!
Lenko dzięki za wnętrza

i w ogrodzie będę próbowała połączyć "klasykę z nowoczesnością " w jednakowym stopniu mnie ciągnie do tych dwóch kierunków zarówno w wykańczaniu wnętrz jak i ogrodu
=====================
Jedyną moją przeszkodą w projektowaniu jest czas czas czas, a raczej jego brak

Ale postaram się jak najwięcej go poświęcić by jak najlepiej przemyśleć rabaty.
Zaczynam od dziś, także niedługo podzielę się z Wami tym co mi się podoba i co bym chciała umieścić w moim ogrodzie
Pozdrawiam
Aga