Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

nicol21 21:55, 12 lis 2017

Widok ciemnej strony dziaki i skąpanego w słoncu lasu jest super - uwielbiam takie słońce niskie, które zwykle łączy się z dość ciemnym niebem. za chwilę zwykle jest deszcz, ale te chwile słonca i granatu nieba są rewelacyjne. Udało Ci się to ująć a nie jest to łatwe.

No no - ten sezon zimowy pod znakiem wyszywania będzie! Tematy ogrodowe - super!!!
Ja na studiach miałam ze 2 lata gdzie bawiłam się krzyżykowym - potem zaniechałam z braku czasu, ale było to dość odprężające. Rozumiem, że sama rysujesz sobie wzory do wyszywania? Łączka jeżówek na czarnym tle ? Super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 06:28, 13 lis 2017

nicol21 napisał(a)
Widok ciemnej strony dziaki i skąpanego w słoncu lasu jest super - uwielbiam takie słońce niskie, które zwykle łączy się z dość ciemnym niebem. za chwilę zwykle jest deszcz, ale te chwile słonca i granatu nieba są rewelacyjne. Udało Ci się to ująć a nie jest to łatwe.

Czyli piszesz że się udało złapać to słoneczko?

a zdjęcia w słońcu z nadchodzącą ciemną chmurą - też uwielbiam - mają specyficzny klimat - jak wróciłam do domu to lunęło jak z cebra hahahahahaha

No no - ten sezon zimowy pod znakiem wyszywania będzie! Tematy ogrodowe - super!!!
Ja na studiach miałam ze 2 lata gdzie bawiłam się krzyżykowym - potem zaniechałam z braku czasu, ale było to dość odprężające. Rozumiem, że sama rysujesz sobie wzory do wyszywania? Łączka jeżówek na czarnym tle ? Super!

Jak szukam inspiracji to właśnie większość to kwiaty

Rysuję sama - nie chwaląc się potrafię przerysować/skopiować każdy rysunek
szkoda tego nie wykorzystać

W hafcie coś tam wychodzi, musze jeszcze posiedzieć i poćwiczyć różne ściegi - mam plan zrobienia całej ściany z moimi haftami, 4 rzędy po 3 kółka - na ścianie koło drzwi tarasowych powstanie taka mini galeria
admete 06:32, 13 lis 2017

Na ogrodzie wczoraj nie zrobiłam nic - odpoczywałam - wreszcie
Obraziłam się na las że znowu mi zasypał dopiero co wyczyszczone rabaty hahahahahahaha

jak będzie pogoda wyjdę jeszcze, ale bez przymusu już.
przy tak niskich temperaturach boję się już żeby znowu nie załatwić zatok

wczoraj wyszłam dosłownie na kilkanaście minut spróbować złapać kilka ujęć

Jak już nie będzie co fotografować zacznę wstawiac zdjęcia porównawcze
mam już wszystkie przejrzane i pogrupowane tylko tyle tego jest że sama nie wiem jak zacząć, jak to ugryźć hahahahahahaha............

admete 06:33, 13 lis 2017

admete 06:34, 13 lis 2017

admete 06:34, 13 lis 2017

admete 06:35, 13 lis 2017

Udanego rozpoczęcia tygodnia życzę
MirellaB 07:54, 13 lis 2017

Ładne zdjęcia
Porównania fajna sprawa. U Ciebie tyle się działo, że masz co pokazać