No patrz, jak wykombinowała?! ciekawe, czy ten sposób będzie skuteczniejszy?
Ja te patyczki od ciebie robiłam inaczej niż zwykle czyli nącinałam na samym dole patyka korę do żywego i dopiero w ukorzeniacz .
Już Twoje a nie moje Nie musisz wiązać kokardek Nie zauroczę A tak poważnie to moje są dużo mniejsze.. Dziś delikatnie sprawdziłam dwa patyczki ale nic na nich nie ma... Mam przeczucie, że nic z nich nie będzie niestety
Obiecane Świerki Serbskie świeżo posadzone na przechowalnik .Hortensja Anabell po cięciu wychodowana z patyków teraz u mnie 3 sezon mam nadzieję na obfite kwitnienie.Wieczorkiem cdn.Miłego dnia
Nie ma co sprawdzać teraz, korzonki będą dopiero około czerwca czekać cierpliwie i dopiero wtedy lub we wrześniu na miejsce docelowe
O Ty skubańcu! Aleś to wymyśliła... Ja taka kreatywna nie jestem
W czerwcu dopiero??? Nie, no ja na ogrodnika się nie nadaję w takim razie... Za bardzo niecierpliwa jestem[/quo : -.............................................................................. Ta co ma ogród jak z bajki na ogrodnika się nie nadaje skromniusia Wiesz ogród i praca w nim to sianie ,pikowanie uczy nas cierpliwosci
W czerwcu dopiero??? Nie, no ja na ogrodnika się nie nadaję w takim razie... Za bardzo niecierpliwa jestem
Oj tam oj tam zaraz kreatywanawypatrzyłam gdzieś w sieci Ciekawa jestem czy to zwiększy procent ukorzenionych hortensji