ewa_o
19:00, 20 wrz 2012
Witam wszystkich serdecznie, podgladam Was od jakiegos czasu dzis postanowilam sie odezwac, przepraszam za brak polskich znakow, mieszkam jak tytul wskazuje w UK; rok temu zamieszkalismy w w domku szeregowym; zarowno dom jak i ogrod byly w oplakanym stanie, ale powoli ograniamy, do tej pory koncentrowalismy sie na wnetrzu teraz czas na ogrod; zostal wyczyszczony, ziemia przekopana i ubita ponownie pod trawe; teraz czeka nas nawiezienie czarnej ziemi (Szefowa zdaje sie zwie ja kartoflowa) a potem rozwiniecie trawy; M jest zwolennikiem trawnika od plotu do plotu ja jednak chcialabym torche roslin przy tarasie i wzdluz plotu; roslin mam niewiele pomyslow jeszcze mniej; nie bede oryginalana jak powiem, ze zarowno kule bukszpanowe jak i hosty i zurawki podobaja mi sie bardzo wiec chcialabym je gdzies umiescic; ogord jest dosc sloneczny, slonce wstaje po stronie lewej i zachodzi po prawej, latem swieci dosc dlugo, taras jest nasloneczniony caly dzien, zato dol ogrodu jest zacieniony przez drzewa sasiada;
moze ktos mialby ochote podzielic sie jakims pomyslem? bylabym wdzieczna, pozdrawiam ewa

moze ktos mialby ochote podzielic sie jakims pomyslem? bylabym wdzieczna, pozdrawiam ewa