Bogdzia
10:03, 18 lip 2013

Miłego dnia

no ubawiłam się, nie znasz smaku trawy.... moje sunie też mi podgryzają trawy ozdobne, wygląd opłakany, też tylko niektóre...
 no ubawiłam się, nie znasz smaku trawy.... moje sunie też mi podgryzają trawy ozdobne, wygląd opłakany, też tylko niektóre...

wywalam, to co przekwitło, co nie pasuje i co mnie wkurza, w tym miejscu mam szałwię omszoną też, jest tam za wielka, mam jej dużo, kolor jasny fiolet, jak ktoś chce, to dam
 wywalam, to co przekwitło, co nie pasuje i co mnie wkurza, w tym miejscu mam szałwię omszoną też, jest tam za wielka, mam jej dużo, kolor jasny fiolet, jak ktoś chce, to dam
 Kondziu napatrzył się na Botaniczny , Japoński i Wojsławice, a to robi wrażenie
 Kondziu napatrzył się na Botaniczny , Japoński i Wojsławice, a to robi wrażenie u mnie nieoplewione, ciągle przesadzam, bo źle miejsca wybrane, remonty niedokończone, coś odpada, coś niszczeje, jednym słowem sielsko i wiejsko
 u mnie nieoplewione, ciągle przesadzam, bo źle miejsca wybrane, remonty niedokończone, coś odpada, coś niszczeje, jednym słowem sielsko i wiejsko
 ... a czasami po prostu mi się nie chce
... a czasami po prostu mi się nie chce i pielęgnuję wtedy mojego lenia
 i pielęgnuję wtedy mojego lenia
 e tam kompleksy, ja tam cenię sobie różnorodność ogrodów i stąd mamy inspiracje i coś nowego do oglądania
 e tam kompleksy, ja tam cenię sobie różnorodność ogrodów i stąd mamy inspiracje i coś nowego do oglądania

co do obrabiania, nie wydalam, jak zrobię w jednym miejscu, to już w innym chwasty albo cięcie, skaczę po ogrodzie jak zając
 co do obrabiania, nie wydalam, jak zrobię w jednym miejscu, to już w innym chwasty albo cięcie, skaczę po ogrodzie jak zając i wiem, że to się raczej nie zmieni
 i wiem, że to się raczej nie zmieni z daliami faktycznie jest trochę pracy, ale jak już kwitną, zapomina się o tym
 z daliami faktycznie jest trochę pracy, ale jak już kwitną, zapomina się o tym

a dziś akurat coś źle się czuję i będę się po pracy lenić
 a dziś akurat coś źle się czuję i będę się po pracy lenić .
. dzięki za gifa, piękny
 dzięki za gifa, piękny

no te rh pod murem, to wspólnie z Waligórą wymyśliliśmy, resztę ja wymyślam, no i cięcie formujące, kulki, kwadraty itd, ja tez wymyślam i robię
 no te rh pod murem, to wspólnie z Waligórą wymyśliliśmy, resztę ja wymyślam, no i cięcie formujące, kulki, kwadraty itd, ja tez wymyślam i robię ręce całe w ranach, a sprzęt niby jest, chyba szkolenie powinnam mieć
 ręce całe w ranach, a sprzęt niby jest, chyba szkolenie powinnam mieć

na nowo będę robić!
 na nowo będę robić! po pracy, plewienie to dla mnie relaks...a potem jak już ciut ciemno, siadam sobie i wącham, ależ zapachów ma ogród
 po pracy, plewienie to dla mnie relaks...a potem jak już ciut ciemno, siadam sobie i wącham, ależ zapachów ma ogród
 moje nawet bez podpórek stoją na baczność
 moje nawet bez podpórek stoją na baczność ...pewnie się przyjmą, ale rok w kwitnieniu będzie stracony, tak jakoś jest, przynajmniej u mnie
...pewnie się przyjmą, ale rok w kwitnieniu będzie stracony, tak jakoś jest, przynajmniej u mnie
 ..ja dostanę do Agi, Monika mi przysłała i jeszcze od Mariusza dojdą, więc mnie już wystarczy
..ja dostanę do Agi, Monika mi przysłała i jeszcze od Mariusza dojdą, więc mnie już wystarczy

....odszukałam hosty, które były zasłonięte i marniały i dałam je na przód.........sporo, wykopałam liliowce i przeniosłam do liliowców, irysy zostawię, kopać wśród korzeni sosny czarnej, to jedna makabra! i wyliczyłam, ze mus 5 hortensji posadzić jeszcze; dałam 4 swoje sadzonki limki, więc dokupię ogrodowe.i trawy mam tu te brązowe, niewidoczne, więc eksmisja na inne miejsce, albo na przód, może za 2 tygodnie to skończę, szybciej się nie da u mnie...
....odszukałam hosty, które były zasłonięte i marniały i dałam je na przód.........sporo, wykopałam liliowce i przeniosłam do liliowców, irysy zostawię, kopać wśród korzeni sosny czarnej, to jedna makabra! i wyliczyłam, ze mus 5 hortensji posadzić jeszcze; dałam 4 swoje sadzonki limki, więc dokupię ogrodowe.i trawy mam tu te brązowe, niewidoczne, więc eksmisja na inne miejsce, albo na przód, może za 2 tygodnie to skończę, szybciej się nie da u mnie... 
 )))
)))

no widzisz, teraz mus być, ale wybieram się z ciekawością, chyba, że los mi plany pokrzyżuje, oby nie; masz zaklepane, upcham ile się da, może i coś z moich, mam kilka odmian
 no widzisz, teraz mus być, ale wybieram się z ciekawością, chyba, że los mi plany pokrzyżuje, oby nie; masz zaklepane, upcham ile się da, może i coś z moich, mam kilka odmian tak, psica, to mały czołg
 tak, psica, to mały czołg