Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:26, 22 paź 2013

dajana napisał(a)
I ode mnie przyjmij Irenko najlepsze życzenia .Pozwiedzam twój ogród bo dawno w nim nie byłam

Dajano, bardzo dziękuję miłego zwiedzania
Margarete 12:31, 22 paź 2013

irena_milek napisał(a)

Dostałam taka sama rozplenicę jak twoja , w prezencie, musze ja szybciutko posadzic tyle ze koncepcji mi brak gdzie... jest duża więc na rabacie nie dam rady, musze chyab gdzies jakoś solo ja umiescić.
Ale cieszę sie bardzo - jak dziecko.. .marzyłam o takiej !
Pszczelarnia 13:12, 22 paź 2013

Wkleiłam etykiety od Ciebie . To będą różane etykiety. I ambrowca.
Milka 17:52, 22 paź 2013

Margarete napisał(a)

Dostałam taka sama rozplenicę jak twoja , w prezencie, musze ja szybciutko posadzic tyle ze koncepcji mi brak gdzie... jest duża więc na rabacie nie dam rady, musze chyab gdzies jakoś solo ja umiescić.
Ale cieszę sie bardzo - jak dziecko.. .marzyłam o takiej !

Małgosiu, teżbym skakała zradości na razie wsadz w grunt, a wiosną coś wymyślisz' nawet możesz podzielić kępę
Te trawy po prostu kocham, za wszystko
Milka 18:01, 22 paź 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Wkleiłam etykiety od Ciebie . To będą różane etykiety. I ambrowca.

Podglądałam, ale jutro wszystko na spokojnie obejrzę, bo jest co! I powiem, że supervwyglądają te etykiety Kochana jesteś, ze pokazałaś
Sorki za byki, mam nadzieję, że do rozczytania
A twó j piec to dla mnie mega hit, ja taki kcę do domku, mus z tobą koferencję telefoniczną zzrobić
Ale los przewrotny.....wychodzę z domu, bo jechałam do dentysty, a tu chłopak tak 15_16 lat, z uciachanym lewym kciukiem....blady, ledwo zipie i zmiana planów i wiozłam go na pogotowie, mam nadzieję, że uratują mu palec
I dostałam od znajomej cudowne piwonie, biała i sorbet, ze starych odmian, piękne i mocno pachnące i 15 c zonsnków Allium Purple Sensation, idę odpocząć, bo wrażeń moc...
malgorzata_s... 18:04, 22 paź 2013

Niesamowita historia z tym chłopakiem. Jak dobrze że trafił na Ciebie
Milka 18:08, 22 paź 2013

Tak Gosiu, bo ja już wiem, jakie to perypetie...... a w tv pokazali chłopaczka, któremu się nie udało, taki system opieki zdrowotnej(:
Mam nadzieję, że te miał farta, gnałam jak po ogień na to pog otowie, a korki masakrycznr no i jedna łapka u mnie...
malgorzata_s... 18:12, 22 paź 2013

No właśnie ty bohaterka jesteś. Młodemu palucha uratują dzięki Tobie. Zobaczysz że z bukietem się zjawi i paluchem w całości. Jak ja takich ludzi jak ty kocham. Buziaczki.
zbigniew_gazda 22:00, 22 paź 2013

Irenko gratulacje! To się nazywa bezinteresowna pomoc. A o święcie caps locka dowiedziałem się z radia dzieciom! Był długi wywód dziecka gdzie ten klawisz się znajduje na klawiaturze, jakie ma zadanie i po czym poznać że jest włączony. Prowadząca audycję ostrzegała dzieci aby nie pisać dużymi literami bo to
jest bardzo niegrzecznie. Pozdrawiam Irenko.
Milka 22:06, 22 paź 2013

Zbysiu, to przegapilam tę audycje, bardzo je lubię ...słuchać, choć nie dziecko jestem
Pozdrawiam