Nawet nie wiesz, jak mnie to cieszy
łączę się w bólu z powodu remontu, boziu, obym wytrwała, żeby znowu nie zostawić niedokończone...eMuś ścianę musiał rozwalać, wyskoczyło coś niezaplanowanego
Bożenko, posadzone czerwiec 2012, zatem w 2013, na zdjęciu, miały rok, w tym będzie 2 i jestem ciekawa o ile więcej urosną; tam pod murem dosadzałam hakone, bo przerabiałam tam rabatę, więc zobaczę ile one urosną; tam jest dużo wilgoci i chyba dlatego rosną?
Melduję, ze u mnie normalnie wiosna!!!
Wiunia, bo ta trawa bardzo trudna do utrzymania w naszym klimacie, nawet w Anglii potrafi paść, wiedza z tv- o ogrodach;
u mnie już 3 sezon, tyle że w 2013 zmieniłam miejsce, oby ruszyła i tak nawiasem, ona późno rusza, trzeba być cierpliwym czekam aż osiągnie te 2-3 metry
Pola, no wczoraj mnie bolał! skąd wiedziałaś?wygibusy muszę robić przy malowaniu i nie mogłam się wyprostować!...oj, jak będzie koniec, będzie fajnie, już mi wszystko się poskładało, co z czym i jak
Polu baw się dobrze w weekend
Irenko Hakone piękne u Ciebie. Danusia też mi doradza. Na wiosnę posadzę ale czy w słońcu będzie rosła to nie wiem. Czy u Ciebie jest cień tam gdzie rosną?