no ja myślę
tulipany w zależności od miejsca, gdzie rosną i odmiany, różnie u mnie kwitną, może i dobrze, dłużej się można cieszyć
ruszają te w bukszpanach, ale wczoraj lało, wiało i sprint w ogrodzie był, no bo byłam zajęta czym innym
nie wiem, może to już nudne pokazywać to samo, kwiatki itd
Aniu, jakoś tak mnie organizm przekierował, a teraz późno chodzę spać i rano nie mogę wstać, wolę tę wersję, spanie o 22 i 4-5 wstać..mało mam czasu na ogród, wszystko żyje, deszcz leje, syfu znowu mi nawiało i tak 250 metrów podjazdów mam do sprzątania, ale nie ma kiedy...dobrze, ze nie ma gości, to gałami nie świecę
na pocieszenie kupiłam sobie stokrotki i żagwiny, dosadzę jeszcze na rabacie wiązowej
i rano przy kawie patrzę sobie z okna w kuchni
cimierniki poszły na rabatę bukszpanową
Irenko, stokrotki śliczne, niech no tylko stana na mojej drodze, to tez zaprosze do siebie. I donice masz już ladnie obsadzone. A u mnie wszystko jeszce czeka....
Większej mrówy nie ma
Nie wiem czy one są w Polsce do kupienia, póki co, nie znalazłam
a u mnie żagwiny prawie całe w rozkwicie i do tego rusza floks szydlasty
Jola dzięki
W sumie masz czas, bo w tym roku jakoś szybko idziemy, chyba pora zwolnic
duże drewniane skrzynie będę obsiewać własnymi nasionami, coś sie pewnie przyjmie, tnę koszty
zapłakana i pachnąca
gwiaździsta
Irenko jeszcze 110 stronek i 3 wątek zaczniesz Obejrzałam dziś chyba setny już raz twoją wizytówkę i zmian szukałam i porównywałam hm mrówki mi tam brakowało
U nas ruszy wegetacja na całego po jutrzejszych opadach, ale drzewa mam całe w kwiatach
A u Ciebie relacja jak z wybuchu wulkanu
Tulipki fire of love piękne! Też wyrusza jesienią na polowanie