Sebciu, ostatnie 3 lata ciagle tylko ogrod, ale chyba przyznasz, ze slusznie, jak sobie przypomne fotki sprzed 2 lat...ogrodu i teraz.....
Niczym, konstrukcja donic z egzotycznego drewna, rośliny w budowlanych pojemnikach, bluszcz oplecie, a pomiedzy pojdzie kolorowy kamień
Te sprzed 2 lat..tak, te sadzone rok temu, ta sama odmiana i miejsce nie bardzo...nie wiem czemu....zakupiłam 3 sztuki całkowicie złotych i w jeden dolek posadzę kolo zywopłotu ze zlotych cisow i bukszpanów
Macham z rana Irenko Czytam że znów rewolucje szykujeszno robota nas lubi nie powiem boję się jak ja ruszę z ogrodem na wiosnę liczę na twoją pomocpozdrawiam
Kasiu, mam ja od 2 lat, polecam, kwitnie non stop i nie choruje, kupiłam w Rosarium
Z ciemnymi będę eksperymentowć, częśc w trociny dam do piwnicy, częśc do chlodnego pokoju, częśc do Imprezownii
Dziś tyle do sadzenia i leje....ogród zielenieje i złoci się, idzie jesień, szkoda...
Muszę Mirka, bo teraz widac, ktore rosliny maja zle miejsce, dochodzą nowe i tak wkolo, oj lubi nas widziałam rano werbenę u ciebie, uważam, ze jest rewelacyjna, pisze sie na nasiona jedzisz do Wojsławic 28?
Chetnie pomoge