Irenko masz u siebie liriope? Jeżeli tak to czy mogłabyś pstryknąć fotkę wschodzących roślinek. Nasadziłam mnóstwo różności i niczego nie pozaznaczałam licząc na moją pamięć, jednak starość nie radość. Teraz nie wiem co jest co
Irenko, pisałaś u Basi, że Ci narcyzy nie kwitną. Zwapnuj im ziemię.Kiedys taką radę przeczytałam, zastosowałam i pomogło. Ja osobiście podsypuję dolomitem. Pozdrawiam
Irenko, 120 RH nie zmieściłoby sie w Makowie a przecież To dopiero początek, i wszystko w takiej wspaniałej kondycji Dziękuję za tulipanowe obrazki
macham
Ps Avatar cudniasty
Przegonilas Bawarie z wiosna, no cos podobnego Moje Rubensy calusienkie w pakach ale leniuchy jedne czekaja na sloneczko, otwarte tylko pojeyncze kwiatuszki
Na to Twoje Turbo groze paluchem...
Ale u ciebie lato już prawie albo co najmniej wiosna w pełni...rododendrony rozkwitają, irysy całkiem duże, żagwin w pełnej krasie...i tamaryszek widać juz wyrażnie a u mnie jeszcze cały czas poczatkowa faza wiosny. a mój tamaryszek ledwo ledwo rózowieje........dobrze macie na tym Dolnym Sląsku z ta łagodniejszą i cieplejsza pogoda... to niby tylko 200 km różnicy a jednak
Kula bombowa i w przenośni i naprawdę - kiedy ja sie takich doczekam.....
Zapomniałam pochwalić nowy avatarek
Widziałam wczoraj że widac było cie z Waligóra a dzis juz jestes sama .Ale z tym kwiatem we włosach i bez Waligóry uroczo wyglądasz