Nie patrz na to, wazna jest Twoja wizja, co w duszy gra. Ja bardzo lubię jakis indywidualny rys w ogrodzie, który mówi o właścicielach A drzwi piękne kocham, zachwycam się nimi zawsze na wyjazdach. Zrobione osobiście, to mistrzostwo swiata. Spokojnie M moze i do 3 metrów dociągnać! Zasłuzył!!! Bluszcz z donic super, piekny akcent i zasłoni rynnę, dokładnie
Mam duży plan robót; fotel, rynna z donicami, poprawić okiennice, domalować koło okna, umyć drzwi i okno po malowaniu, przesadzic trawy...najeść się winogron
no to jeszcze czysty mur
psiaki podziwiają chyba
rzadkość taka poza, bo Misia stale w ruchu i atakuje Sonię
i widać murki jeszcze nie pomalowane i do planu, malowanie tych donic, mam taką specjalną chropowatą farbę
i cały bajzel na wierzchu
LOJALNA
Jolu dzięki, siedź do woli mnie ogród wrześniowy bardziej się podoba jak sierpniowy
uratowałam te dalie, to był dobry pomysł aby je przesadzic, nacieszę się kwiatami
ale w tle widać różę Madame Plantier, chyba padła po przesadzeniu, może wiosną cud się zdarzy
to ta, ale ta jedna w innym miejscu
stwierdzam, że ciągnie mnie teraz do takich kolorów, bordo, żółty z pomarańczem i limonkowy
SYLWIA
jednak na błędach musimy się uczyć
wydaje mi się jednak, że będzie fajnie
Też lubię drzwi, zwłaszcza stare, bogate w ornamenty...czasami w starych kamienicach wrocławskich są cudowne, niestety zniszczone.
Będę działać w weekend, ciekawa jestem efektu
tu powoli limki mojej produkcji rosną, niektóre dopiero zakwitną; dołem widac ile stokrotek się wysiało, biało-różowe pełne, wiosną będą cieszyc
pluskawic i zawilców nie widać, Rubensa też, ale rozrosną się na ścianie
martwi mnie, że buki trikolor nie rosną tak szybko, jak chwasty, ale miały z 60 cm, teraz koło 3m po 4 latach
szkarłatce chińskiej usuwam kwiatostany, zbyt się sieje i o tej porze przebarwia się na limonkowy kolor
Tak, ta mała to łobuz, ale ma 7 miesięcy, więc dzieciak jeszcze ciekawa jestem ile zrealizuję z planu
orzech włoski znowu radykalnie cięty, mam zamiar na górze kulkę uformować
i kolejne na liście, przesadzic kosmosy siarkowe do pomarańczowych dalii, dojdą białe zawilce jeszcze
miskant Ml zarasta buki i nawet cyprysiki nutkajskie