Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Kasya 16:34, 15 wrz 2015

Ale pięknie te hortki za werbeną
16:38, 15 wrz 2015
Irenko ...a nie lepiej było umyć ten kamień zamiast malować...no jet ładnie czysto ...ale i nowością tryska

PS nie kupuj hiacyntów do ogrodu ...po 3 sezonach stwierdzam ze hiacynty tylko do domu dla zapachu
Anda 16:59, 15 wrz 2015

Milka napisał(a)

Dzięki Ewo powiem ci, że ja lubię takie konkretne prace, zmiany wystroju, rok temu w domu szalałam, całe wnętrze zmieniałam...chcę jakby spiąć kolorystykę wewnątrz, na zewnątrz i powiązać domek letni z domem, chyba się udało
To trawa Miłka, niska odmiana
Wysokiej absolutnie nie kupuj.

te hortki, te róże... śliczności.

Trawa Miłka, tu u mnie wrzucam gras Milka i wyłazi mi czekolada Milka Znalazłam też Callune Milka, do Twoich rodków jak znalazł Masz jakąś łacińską nazwę tej trawy może?

Już znalazłam - Eragostris

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 17:40, 15 wrz 2015

Milka napisał(a)

Wierzę, że tak jest, bo wczoraj byłam u mamy i tam też jesień, u mnie lato, o 8 jest 18 stopni
w ciągu dnia 27-29, a trawka cudna

rozplenice Hameln tez cudne, po deszczach wypiękniały
ich kłosy takie czarne, bo u Moudry ciut inne

tu super idą też Amazon Mist i Red Baron

piękne widoki ...rozplenice bajka
07_Rene 17:55, 15 wrz 2015

Milka napisał(a)
Tak szybko? Moje białe, tylko jakieś drobne plamki różu, dużo ścięłam do wazonu, stoją bez wody i cały rok będą pięknewieczorkiem, jak nie padnę po malowaniu bujanego fotela i wieszaniu dekoracji, zajrzę, jak się potoczyły twoje rewolucje Gosiu

Oj, jak pieknie szaleje werbena i hortki; ) Róże też
A trawa milka cudowna.
Basilikum 17:58, 15 wrz 2015

no ja sie nie dziwie, ze ty czasu nie masz. Super odnowilas, choc ja nie widzialam, ze juz brudne te sciany byly. jesieni nie widac, wszystko pieknie kwitnie. Widac, ze ogrod odzyl po deszczu
danuta_szwajcer 18:39, 15 wrz 2015

Ale cudne masz trawy Irenko, jak pięknie Ci rozplenice kwitną u mnie strajkują, wymęczone były chyba za bardzo i uszkodzone po tej nawałnicy werbena i z tyły Limki boskie jest to zestawienie. Nawozisz czymś trawy? Pozdrawiam
Mysza 18:52, 15 wrz 2015

Na jakie cudne zdjęcia trafiłam
Uwielbiam Twoje Anabelki.
aga_pe 19:42, 15 wrz 2015

Milka napisał(a)
MADZENKO
cieszyłam się pogoda i malowałam, ale było fajnie, z przerwami na łakocie i przyjemności

AGA_PE
murka kawałek, bo zabrałam się za kamień, ależ był brudny, pierwszy raz był malowany od położenia, różnica widoczna na fotach, niedługo koniec i potem murki, po 17 latach już się prosił
drzwi nowe wstawione, jeszcze raz malowanie i szklany daszek, od ulicy juz jest

a tu po i ustawione już donice, te na rynnie zabiorę, albo przemaluję i dam w nie bluszcz

Ale różnica...fajnie bielutko. A u mnie jeszcze nie skończone. Smugi wychodzą i ciągle poprawiam. A już mnie gna do ogrodu, bo zapuszczony strasznie
Gardenarium 19:45, 15 wrz 2015

Nie gnaj do ogrodu tylko zdejmij te doniczki z rynny, gryzą się z tymi co piękne

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies