może warto watek spotkaniowy załozyć? bo tez dziewczyny krakowskie i Kasia z Dębicy pisały ze się chcą wybrać do Pisarzowic ....a jak Kasie z Iga przyjedzie to i pewnie Gosia Ciocia ..szybko zrobi się mocna grupa
Na razie je zostaw, czekamy aż ruszą, ukorzenią się dobrze do jesieni i wtedy ewentualnie przesadzisz. To, że cień, nie przeszkadza, aby nie sucho, większe szanse, że się przyjmą.
Masz rację ze śmiechem
I chyba tak zostanie, bo swój wypad do Bożenki planowałam w pojedynkę, aby tez objechać ogrody dziewczyn, jak będę na spotkaniu, nie zobaczę tych innych ogrodów. Mamy czas jeszcze, telefonicznie wszystko dogadamy
Pewnie azalie kupię, wolałabym juz od razu takie dorodne okazy
No coś jest na rzeczy, bo przecież ja jeszcze mam rewolucje ogrodowe i dalszy ciąg remontu domu na zewnątrz i na Bawarię chciałam i gdzie ja nie chciałam, w praniu wszystko wyjdzie, no bo jeszcze inne powody zawsze nade mną wiszą
Będziemy się układać, my to już w lot się rozumiemy
Koniecznie tam, będzie bosko, ale trzeba kupić wysoko szczepiony na pniu, jak mój, będę u siebie pilnować i w razie co, kupię, jak będzie ładny i w dobrej cenie, mam tam spore zniżki.
No i 2 gałązki mi się ukorzeniają i o dziwo są pąki, ale byłby numer, jak by przeżył