Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 15:15, 26 lut 2016

Kasik napisał(a)
Irenko - 28 maj jest fajny na Pisarzowice , bo to po święcie zaraz i dużo ludzi wolne ma. Ale jak to bedzie 21 to też jakoś damy radę.

To trzymamy sie jednak 28
Bogdzię i dziewczyny odwiedzę osobno, objazdówka
Basilikum 16:02, 26 lut 2016

Milka napisał(a)

Na razie je zostaw, czekamy aż ruszą, ukorzenią się dobrze do jesieni i wtedy ewentualnie przesadzisz. To, że cień, nie przeszkadza, aby nie sucho, większe szanse, że się przyjmą.
Masz rację ze śmiechem

no przesadzac to mam zamiar dopiero jak sie porzadnie ukorzeia, najlepiej w przyszlym roku. Narazie nie mam pojecia jeszcze gdzie.

Irenko a kiedy mniej wiecej wybierasz sie na Bawarie? tak w celach mojego planowania urlopu
lojalna_ 16:11, 26 lut 2016

piekny cierpliym trzeba byc jednak ...
Milka 16:16, 26 lut 2016

Basilikum napisał(a)

no przesadzac to mam zamiar dopiero jak sie porzadnie ukorzeia, najlepiej w przyszlym roku. Narazie nie mam pojecia jeszcze gdzie.

Irenko a kiedy mniej wiecej wybierasz sie na Bawarie? tak w celach mojego planowania urlopu

Jeszcze nie wiem, będę uzgadniać z Tobą na razie taki ogólny zarys, bo nie wiem, jak mi się ułoży.
Nie martw się nimi, najpierw niech się przyjmą, a miejsca masz tyle, że to żaden problem
Milka 16:17, 26 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
piekny cierpliym trzeba byc jednak ...

Oj tak, dlatego w tym roku jestem ciekawa Rubensa, to będzie 3 sezon u mnie
Basilikum 16:39, 26 lut 2016

no wlasnie Problem z miejscem mam jak za duzo to tez nie dobrze hihi

bylam chwile w ogrodzie i znalazlam kilka skarbow
Zielona 18:00, 26 lut 2016

Irenko - powojnika pachnącego polecam, bo u mnie się sprawdził. W dodatku to nasz, polski clematis. Ma piękny kolor, który jest zmienny, od burgundu do ciemnego fioletu. I zapach... To ostatnie u mnie zadecydowało, bo rośnie z Eden Rose, które nie pachną.
martaibartek 18:25, 26 lut 2016

Milka napisał(a)

Mam 3 sztuki. 2 prowadze po murze, 3 dlugasne galezie, z których idą krótkie zakonczone kwiatami i te gałązki skracam, z kolei jedna puszczona wysoko, trudna do ciecia, wiec kulkuje te dlugie galezie, naginam i dolem przywiazane sa do palika. Generalnie jesli nie puszczasz wysoko, to tniesz tak 1/3 i wycinasz suche, stare i slabe gałązki.

Bardzo dziękuję za odpowiedź
Krys 19:07, 26 lut 2016

Zaczarowalyscie i mnie powojnikami zamowienie zrobione i oplacone
Pola 19:49, 26 lut 2016

Irenko, obejrzałam fotki z imprezy.....cudne widać super się wszystko udało. U Ciebie to wszystkiego można się dowiedzieć....np. Jakie gdzie spotkania....no nie zawodne miejsce hihihi. Szał zakupów Cię dopadł....super .....zaznaczyłam polecane pachnące powojniki....cenna informacja bo mam problem z uwiądem i chyba będę znów zmieniać.