nie szkodzi Magnolio, bo jak zejdzie śnieg, to dopiero będzie widać, czy te 1,3 nie wystarczy; łatwiej to sprawdzać na ogrodzie, jak zimy nie ma;
obejrzę wszystkie te trawki i zobaczymy, która będzie, zwłaszcza, że będą stożki i byliny jesienią i zimą też ciekawie wyglądają
ten moduł przeliczając na długość ile ma?
wklejam go...dzięki kochana, teraz łatwiej juz poleci
Irenko 16 .5 metra.
Możesz powiększyć tutaj. Ale dla Ciebie, do wyjścia z planem na dwór, lepiej wydrukuj sobie jaki jest i popatrz żeby drukarka przy wydruku go nie zmieniała- wtedy 1 metr w terenie to będzie 1 cm na planie
Co za głodne paskudztwo dobrało Ci się do tej laurowiśni!
Uwielbiam te liście...tak jak Rh
W tym roku przezimowała bez okrycia?
I ciekawa jestem projektów.....widzę że Magnolia cynk dała
no właśnie nie wiem co!!! wczoraj na domo, pokazywali coś podobnego, jakaś kalinówka...w ostatniej chwili usłyszałam, radzili ciąc, ale teraz, Anglicy mogą.
Bez okrycia, tam ma idealne warrunki
jeśli zależy Ci na tawułkach, możemy cos podmienić- nawet moga być zamiast peonii. A jeśli peonie to widziałabym takie o pojedyńczych kawiatach najlepiej ( wymyślam, co?).
Irenko 16 .5 metra.
Możesz powiększyć tutaj. Ale dla Ciebie, do wyjścia z planem na dwór, lepiej wydrukuj sobie jaki jest i popatrz żeby drukarka przy wydruku go nie zmieniała- wtedy 1 metr w terenie to będzie 1 cm na planie
no muszę wydrukować, bo rosliny idą plamami i łączą się i patrząc, będę umiała to zrobić;
czyli 1cm - to metr, jak wyliczyć ilość roślin?
jeśli zależy Ci na tawułkach, możemy cos podmienić- nawet moga być zamiast peonii. A jeśli peonie to widziałabym takie o pojedyńczych kawiatach najlepiej ( wymyślam, co?).
No i pisz czego Ci brakuje itp.
na tawułkach mi zależy, ale pomyślałam, że je dam na rabatę na lewą stronę, tam wysokie drzewa dają lekkie prześwity czy zacienienie, więc będą miały dobre warunki, a na tej prawej zostawiam peonie;
czy stożki różnej wielkości?
tak się przygladam, co by jeszcze...chyba tylko trawy trzeba wybrać, ale gdzieś też te laurowiśnie Gajo wcisnąc?