Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

eliza3 12:52, 28 sty 2013

Dziękuję, widzę, że wiosną handel wymienny będzie kwitł jak nigdy Nie mogę się już wiosny doczekać
Milka 12:53, 28 sty 2013

dorkow0 napisał(a)

Witaj Irenko... Oczywiście nie dam rady nadrobić zaległości u Ciebie, a tu już widzę moje marzenie... Szukam tej Hosty olbrzymki i nawet ją w necie znalazłam, tylko co, jednej sadzonki mi nie wyślą... No, ale będę szukać dalej... Pozdrawiam serdecznie i uściski przesyłam...

Dorotko, nie szukaj, będę dzielić, to ci wyślę, rośnie szybko, wnet będziesz mieć kilka okazów z tej jednej sadzonki

Irenko, cieszę się bardzo, jak tylko będzie Ci zbywać, to chętnie się zaopiekuję... I jak tu nie wierzyć, że marzenia się spełniają... Buziole wielkie...

Dorotko, już cię oficjalnie wpisałam na listę a jak małrzenia się spełniają, to się cieszę

a teraz biegnę do innych
i tak u Madżenk 160 postów, u Bogdzi 100, u Ani asc 65 Zeta 174 itd u innych, jak ja to nadrobię!!
Milka 12:54, 28 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Dziękuję, widzę, że wiosną handel wymienny będzie kwitł jak nigdy Nie mogę się już wiosny doczekać

ja też
założyłam kajecik, co komu i co ja od kogo!
Milka 12:59, 28 sty 2013

Kondzio napisał(a)

Irenka, wykukałam hostę giganta ! szok..... i podziw ! piękna jest !

no jest gigantyczna, rok temu porobiłam z tej jednej sadzonki, pełno, posadziłam w różnych miejscach i znowu olbrzymki i znowu wykopię i dzielę, podeślę dziewczynom
chcesz?
zamówiły sobie;
Gaby
Ewa
Dorotka
Ja też chce

Kondzio, dopisuję cię do listy
Mariusz 13:01, 28 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Irenko koffana jesteś ,jak nie przegapię akcji dzielenia to na pewno się uśmiechnę
masz gdzieś zdjęcie tej pięknoszki ?

akcję dzielenia ogłoszę! niech tylko ziemia odtaje

a to ta hosta, naszukałam się!

ona sama i z mamą...dla zobrazowania wielkości

Witaj ja jeszcze raz ją zacytuję, bo warto, pierwszy raz takiego kolosa widzę, a mówią że gunnera to największa bylina świata, a tu proszę...
Milka 13:08, 28 sty 2013

Witaj Mariusz
ciszę się, ze i tobie się podoba, jak chcesz...wpiszę cię na listę, jak nic będzie 12 sadzonek
Martek 13:14, 28 sty 2013

Ja pamiętam to zdjęcie twojej mamy obejmującą hostę nie da się tego obrazu zgubić.
Zeta 13:14, 28 sty 2013

Jesss przyszłam nadrobić u Ciebie conieco ale nie spodziewałam się że taaakiego olbrzyma zobaczę piekny okaz......jaki olbrzym to pewnie któraś z tych dużych odmian funkii ale że taki gigant wyrosł ....?? Co ona jadła ??
Tess 13:19, 28 sty 2013

Irenko, nieśmiało przypomnę, że już w ubiegłym roku mi tego giganta obiecałaś...
Buziam
Milka 13:20, 28 sty 2013

Martek napisał(a)
Ja pamiętam to zdjęcie twojej mamy obejmującą hostę nie da się tego obrazu zgubić.

masz rację Marta, było...syn mi poprzestawiał foty i miałam problem znaleźć...ale tę się łatwo pamięta