A u mnie poległy dzieci ....... No nic taka pora roku ...... Ale jeszcze chwilka będzie już tylko lepiej buziam Irenko ..... fajnie , że masz tyle energii .... Zarażaj nas dalej .....!!!!

**** wizytówka **** Ogród Sylwii od początku cz.II
Sylwio, dzięki za odwiedzinki

...z tą energią, to tak różnie bywa, pewnie jak u wszystkich

jeszcze ciut i rzeczywiście wiosna nas powita, mimo śniegu, czuć ją
koniec lutego bywa straszny pod względem choróbstwa . Irena obyś ty choć się trzymała i nie dała chorobie .pozdrowionka

..a nie mówiłam, 21.02 mija i zaczyna się długo oczekiwany początek robótek ogrodowych
Gierczusiu, masz rację co do tego filmu!

...z Gardenii zdamy ci relację

Wieloszko, nie będzie potrzeby zatykać uszy, mamy inne tematy
Madziu, odwzajemniam

Pszczółko, no zaskoczyłaś mnie, bardzo miło

Renatko pozdrawiam
Basiu, póki co zwolniłam, nadmiar zajęć, a na bieżący temat wysuwa się Gardenia

ka1sia Kasiu, znam ten ból, tak czasami bywa, i wiem, ze tych 2 dni nieobecności, nie nadrobię! pozdrawiam
jagoda99 wielkie dzięki za order uśmiechu i pozdrawiam
Aniu asc te serduszka śliczne, dziękuję
Wszystkim bardzo ciepło dziękuję za życzenia walentynkowe, na sercu cieplej...i radośniej, to jest piękne

Danusiu, Zuziu, Wieloszko, Hanusiu, Gierczusiu, Gosiu, Bogusiu, Elizo, Grażynko, Karolino, Ewo, Ulu, Basiu, Celinko, Kondzio, Kasiu / Kindziu, Gabrysiu, Madżenko, Aniu an_tre, Madziu 70, Aguś/ aga_k, Tereniu, Bogdziu, Beatko, jagódko99, Konstancjo, Dorotko, Martku
odwzajemniam i zostawiam kwiatka dla wszystkich, bo bliżej wiosny już

skoczę do was w odwiedzinki i zaraz uciekam