Irenko dla Ciebie Aniu moja miła, jakie śliczne! dzięki i do zobaczenia, jak się cieszę, ze w realu cię poznam
no nie wiem co bardziej podziwiać kwiaty czy dziewczyny kiedyś nie miałbym takich dylematów .. wybierałem kwiaty ale człowiek z wiekiem mądrzeje i coś w czystszej formie bez tłoku i bałaganu Zbysiu, obie formy piękne, bardzo ci dziękuję a ja myślę, że jednak z wiekiem niekoniecznie się mądrzeje niektórzy nie
Wspaniałe uśmiechnięte foty dały dziewczyny Ja tylko z kwiatkiem przybiegam Ula dziękuję, wszystkie kwiatki piękne, każdy w swoim rodzaju, jak ludzie
Gratulacje Irenko. I wiosenne kwiaty, dla Ciebie. Zuzia, ale piękna wiosenna dekoracja, bardzo dziękuję
Gratulacje Irenko 600 stron buziam Kondziu, buziam i dziękuję i podziwiam twój talent folorystyczny, masz dryg
Irenko, -6 u Was???
To ciśnienie to nie żarty Dbaj o siebie. Powinnaś leżeć i lekarz konieczny Bo przecież niedługo ogród na Cię czeka. Musisz formę łapać.
Irenko znowu kolejna seteczka! Pędzisz jak burza!! Dla Ciebie moje listopadowe brateczki Karola, jakie słodkie i do tego listopadowe! dzięki i buziam, szkoda, że nie będziesz na Gardenii