Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

adom1206 12:55, 04 mar 2013

Ja też melduję,że cię kobieto w majce ujrzałam i dre się do małża patrz irenka U mnie dzisiaj cieplutko i słonecznie.Pościnałam uschnięte badylki z moich trawek i na rabacie pustostan został.Podsypałam nawozem i też się zaczęłam zastanawiać czy nie za wcześnie odrobinę,ale trudno.Chyba się pożegnałam z hakonechloą i imperatą.Puściły trzcinniki-karl foster,overdam i avelanche Już do następnej zimy mogłoby zostać to słoneczko bo od razu żyć się chce Więc oficjalnie sezon kawkowo-podwórkowy rozpoczynam u siebie A jak u ciebie Irenko z trawkami?
Milka 13:07, 04 mar 2013

Agnieszko, jak miło
czyli wiosnę odpaliłaś może jeszcze odbiją? wiesz, rok temu, to trawy ruszyły w kwietniu, więc jeszcze nic straconego
wczoraj podcięłam rozplenice, zostawiając tak 10-15 cm, fruwały już po całym ogrodzie, z resztą nie zdążyłam, może i lepiej
mam miejsca, gdzie jest bardzo ciepło, mimo nocnej minusowej temperatury i w tych miejscach będę dalej ciąc i rozdzielac trawki, drżączką i trzcinniak laskow
pozdrawiam i idę do ciebie
Syla 13:35, 04 mar 2013

A ja nie oglądnęłam Maji i jak widzę coś mnie ominęło
Marlenaa 13:38, 04 mar 2013

Trzy dni nie było mnie na ogrodowisku a u Ciebie wyświetliło mi 270 nowych postów, ale już jestem na bierząco Hania ma rację tłok u Ciebie Widzę, że wiosna na całego, ja jeszcze trochę muszę poczekać. Zawsze tak jest, jak u was forsycje przekwitają to u mnie dopiero zaczynają pączki się pokazywać. Tak przypomniały mi się te forsycje bo moja mam zawsze na nie zwraca uwagę Oczywiście też widziałam Cię w telewizji i resztę dziewczyn Pozdrawiam cieplutko.
eliza3 14:02, 04 mar 2013

Irenko, witam poniedziałkowo.
Widzę, że działasz ogrodowo i Twoja energia znajduje ujście. U mnie jeszcze trochę za wcześnie, muszę poczekać na cieplejsze dni, ale ponieważ działam w myśl zasady co się odwlecze to nie uciecze, więc jestem spokojna.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Martek 14:09, 04 mar 2013

Ja nie widziałam Miła jaka to niesprawiedliwość
Może można gdzieś zobaczyć ???
Miła 1 marca wiosna sezon odpalony .U mnie jeszcze zalega śnieg dość spory na rabatach bardziej zacienionych i gdzie specjalnie sypałam śnieg na rh od Danusi .
Ja jednak mam teraz co innego na głowie i poczekam aż całkiem stopnieje śnieg dopiero zacznę porządki po ziemie.
Milka 14:47, 04 mar 2013

Syla napisał(a)
A ja nie oglądnęłam Maji i jak widzę coś mnie ominęło

http://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,0,0.html
czas; 15:08, tam jesteśmy
sekund 5
Milka 14:48, 04 mar 2013

Martek napisał(a)
Ja nie widziałam Miła jaka to niesprawiedliwość
Może można gdzieś zobaczyć ???
Miła 1 marca wiosna sezon odpalony .U mnie jeszcze zalega śnieg dość spory na rabatach bardziej zacienionych i gdzie specjalnie sypałam śnieg na rh od Danusi .
Ja jednak mam teraz co innego na głowie i poczekam aż całkiem stopnieje śnieg dopiero zacznę porządki po ziemie.

już wkleiłam link odcinek 417
skup się na tym, co najważniejsze i tak jeszcze chłodno
Milka 14:49, 04 mar 2013

eliza3 napisał(a)
Irenko, witam poniedziałkowo.
Widzę, że działasz ogrodowo i Twoja energia znajduje ujście. U mnie jeszcze trochę za wcześnie, muszę poczekać na cieplejsze dni, ale ponieważ działam w myśl zasady co się odwlecze to nie uciecze, więc jestem spokojna.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.

dzis zaspałam, ale i tak mrozik był
z radykalnymi pracami wstrzymuję się, tylko pielęgnacyjne, na ile się uda
twoja zasada i mnie pasuje, pozdrawiam
Milka 14:50, 04 mar 2013

Marlenaa napisał(a)
Trzy dni nie było mnie na ogrodowisku a u Ciebie wyświetliło mi 270 nowych postów, ale już jestem na bierząco Hania ma rację tłok u Ciebie Widzę, że wiosna na całego, ja jeszcze trochę muszę poczekać. Zawsze tak jest, jak u was forsycje przekwitają to u mnie dopiero zaczynają pączki się pokazywać. Tak przypomniały mi się te forsycje bo moja mam zawsze na nie zwraca uwagę Oczywiście też widziałam Cię w telewizji i resztę dziewczyn Pozdrawiam cieplutko.

Marlenko, ta wiosna i tak miesza, 5 marca miała byc u Ani asc, zawiodła, u Finki, wiosna w pełni, a przecież Pszczółka niedaleko, a zasypana śniegiem
ja tak powoli sobie grzebię
pozdrawiam