Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Joaska 09:46, 15 mar 2013

Irenko witam się i macham , niestety z pochmurnych, zimnych, zawianych Kielc ...
Wiosny i słońca mi sie chce, po tej szaaroburej zimie to jakś deprecha mnnie łapie...
hanka_andrus 09:54, 15 mar 2013

Słoneczko Wam wysyłam, bo akurat mam i mogę się podzielić!

Magda70 10:00, 15 mar 2013

U Ciebie drzwi się wogóle nie zamykają....ciągle ktoś wchodzi, wychodzi...chwili spokoju nie ma
Milka 10:22, 15 mar 2013

Marta, tez ściskam, bo u nas -4, słońce, ale coś gdzieś mówili o -9, ale chyba w dalszych rejonach Dolnego Śląska

Marzenko, wszystkie mają pąki, oprócz Anabel

Boćku, nafruwałaś się, a wiosna ciągle w opozycji

Edytko, a jednak na Dzikim Zachodzie też braki nie ma jak w okolicach Danusi

Danusiu, część u mnie w gruncie ale te co kupuję wiosną, mam w donicach, potem na jesień wsadzam w grunt zawsze można wykopać i do donicy

Jula, nie martw się tym wygrzewaj się pod pierzynką, zimno!!!

Mirka, to u nas tak samo, ale pewnie i tak cieplej macham

Ewelinka, jestem bardzo chętna już sobie w kajecie piszę, coby się upomnieć, jak będzie dzielenie dzięki

Aniu, to w podróż i do nas od ciebie też chętnie wezmę, dużo mi potrzeba

Pola, to zapraszam wysokość około 1,8-2m

Agnieszko, dzięki jurajskiemu ogrodowi, zaoszczędzę 700 zł, będziemy z kamieni i kostki przejście koło metasekwoi układać

Ewa, ja też, buu, ale jakoś nas oszczędza, to się bojam narzekać

Gosiu, chyba cieplej, ale powiem nie martw się, roślinki sobie poradzą, oby tych mrozów w późniejszym czasie nie było

Zetko, a ja myślałam, że cię dokumentnie zasypało! ale twoje roślinki za to super ochronione

Renatko, wzajemnie

Ula, w radio mówili kierowcy, jak trudno, ale jeszcze z 3 dni i po ptokach miłej pracy ja po pracy idę na spotkanie, będzie miło, tak myślę

Joasia, ani mi się waż deprechę łapać! pogoda zmienną jest, a tyle mamy fajnych rzeczy, że jest się czym cieszyć

Haniu, jaka fajna fotka od razu weselej

Madzia, lubię ludzi, a miłych gości w szczególności chyba coś zgapię od ciebie, te twoje dechy nie dają mi spokoju no i mus z moimi dziewczynkami się zobaczyć u mnie, niech no tylko jaśminy zakwitną

dla wszystkich miłych gości coś dla oka i duszy

Kindzia 10:26, 15 mar 2013

Wszyscy meldują o pogodzie...nie mogę gorsza być : ani grama śniegu w Zabrzu !!!!!!!!!
Magda70 11:01, 15 mar 2013

Hehe...zgapiaj..żaden problem..poczekaj tylko na efekt u mnie...pewnie będzie trzeba coś poprawiać...to Ty już błędów unikniesz
Nie mogę się doczekać efektu końcowego. U mnie wprawdzie śniegu nie mam ale mróz trzyma więc dechy kiepsko schną...i opóźnia się całe przedsięwzięcie...
beta 11:04, 15 mar 2013

Nadrobić już nie mam szans...ale chociaż się przywitam

buziaki Irenko
justi 11:21, 15 mar 2013

Ja też chyba nie nadrobię, ale zaglądam i macham, brr u mnie wieje, idę się trochę odkopać, bo mi drzwi zasypało.
Milka 11:35, 15 mar 2013

Kindziu, toś szczęściara! u nas na ogrodzie tak z 10 cm i mróz; wyszłam na chwilę, a tu tak wieje, zimny podbiegunowy chyba? wiatr!

Madzia, dobrze prawisz, poczekam, no bo po co mi jak w przysłowiu o Polakach

Betako, pozdrawiam, nie przejmuj się! zima i tak nas dostatecznie wykańcza!

Justi, dopiero byłam u ciebie, a tam zadyma na całego!!
anula_wn 11:37, 15 mar 2013

Irenko, miłego dzionka ! ponoc wiosna idzie........