Gierczusiu, chyba u nas się ukrywa, bo u Kondzia rządzi na maksa

dziewczyny szyfrują, też nie wiem o co chodzi
jotka napisał(a)
Tylko ten grunt chyba trzeba będzie własna piersią ogrzać
Taaaaa .. Ale jak się ma wielkość piersi do powierzni gruntu ;???? Nooo ja się pytam ??jak ??
Ewelinko, to moje drugie podejście

w 2011 posadziłam ich mnóstwo, żadna nie przetrwała, może teraz mi sie uda, mam większą wiedzę, dzięki forum
Danusiu, wcale się nie dziwę twojej radości

mała rzecz, a cieszy

u mnie też śnieg, nawet skrzypi!
Marzenko, żaden, wszystkie inne docierają, więc nie wiem, gdzie leży problem
Zeta, nawet ja mam już dość twojej zimy, bo nie mogę podziwiać tego piękna, które masz u siebie! u mnie krokusy zaraz zakwitną, pewnie wtedy, gdy będę w pracy
Moniko, wraz z nadejściem wiosny przychodzisz, biorę to za optymistyczny znak, pozdrawiam
E tam Magda, na hamulcu

sporo lotów odwołują, trzymam kciuki za twój!
Jula, a u mnie dziś takie dziwne, mroźne słońce za chmurami, raczej nic dobrego nie wróży
AgnieszkoW, ty wiesz, że ja ci zazdroszczę!! ale cóż, fajnie, że chociaż u kogoś ta wiosna się pokazuje! Dolny Śląsk schodzi na psy
Renatko macham, oby u ciebie wiosna rządziła, bo tyle zmian planujesz
AniuDS, i powiało optymizmem

na razie i tak humor u mnie doskonały
Aniu monte, jest 2 głos za pozostawieniem donic

nie, to nowe rośliny, wczoraj dotarły i tam je przechowuję, do momentu posadzenia, może przetrwają, a jak nie, cóż, mniej sadzenia będzie
Anita, dwa razy popatrzyłam na post...wiosna już -13! zong! będzie, jeszcze ciut, ale pewnie w nagrodę lato będzie trwało do października
Marta, no właśnie tych okularów mi brakowało, teraz wiem, czemu tylko biel widziałam
Kasiu, na twoim obrazku wiosna!!! dzięki

i wzajemnie
A z wieści ogrodowych, temperatura +1, śnieg w niektórych miejscach leży i nie chce się topić, w innych nie ma i cebulowe ciągną do słońca, krokusy zaraz będą kwitnąć, ale póki co w jednym miejscu