Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Gardenarium 14:57, 25 kwi 2013

Irenkuś, pokazuj bałagan, to też jest inspirujące, tęsknię za Wami, ucałuj Waligórę

Instagram Ogrodowiska
Enya73 14:58, 25 kwi 2013

Prawdziwa wiosna u Ciebie Irenko. Na pewno było miło wracać do domu i zobaczyć takie widoczki U mnie też powoli to wszystko budzi się do życia. W weekend może w końcu znajdę trochę czasu na wklejenie fotek.Teraz to mam sajgon, ale z przyjemnością wspominam ten cudowny czas spędzony w Holandii.
Pozdrawiam Ciebie i Waligórę serdecznie
Eve 14:59, 25 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Irenkuś, pokazuj bałagan, to też jest inspirujące, tęsknię za Wami, ucałuj Waligórę

No proszę, nie tylko ja domagam się bałaganu Danusia też
Milka 15:12, 25 kwi 2013

a tu niespodzianka, w szczelinie, nie wiem jak, posiał się bratek, ale śmisznie to wygląda, niech sobie rośnie........brunera pięknie kwitnie, widzę to pierwszy raz, bo sadziłam rok temu/ Jack Forest

piwonie startują, pierwsza zwykła, a druga drzewiasta, mam kilka w ogrodzie ale padły baterie i nie wiele fotek mam

tu pełnia gotowości, lada moment pokażą kwiaty, już zapomniałam jakie sadziłam...i fiołki pachnące w lesie, ale tego jest

Milka 15:21, 25 kwi 2013

Ewa i Danusiu, jak uważacie, że bałaganik może być inspirujący, będę pokazywać

Danusiu odwzajemniam całusy, a niebawem my razem będziemy szlaki ogrodowe przemierzać
Zygiego pozdrowię, o ile sam już nie doczytał pozdrowień, ale chyba szaleje w ogrodzie

Ewa, bluszcz się niesamowicie rozrósł, może i dobrze

Anitko, wiadomo, że czas jak złodziej, ale powolutku wyjdziesz na bieżące tory, czekam zatem na weekend, ale tym razem wieczorem będę na kompie, bo tak ogród
my też was serdecznie pozdrawiamy

i gwiaździsta tak mnie przywitała...tam wcisnęłam 2 i one jakoś się przeplatają i sobie rosną

Zeta 15:38, 25 kwi 2013

No dowaliłaś mi tą wiosną u Ciebie ...pięknie jest ....u mnie dopiero namiastka
Milka 15:39, 25 kwi 2013

i jeszcze tulipkowo
te są między hostami pod wisterią, poszło tu z 200 a wcale nie widać
i zonkil kwitnie, ale te nie pachną.i jakieś kiełki wschodzą, teraz na focie zobaczyłam, czyżby hosty?

Milka 15:42, 25 kwi 2013

Zeta napisał(a)
No dowaliłaś mi tą wiosną u Ciebie ...pięknie jest ....u mnie dopiero namiastka

nie jest źle u ciebie, nawet bym powiedziała, że super, zważywszy jak wam ten śnieg i zimno dopaliło
ja łóżek jeszcze nie wyciąnełam, ale biorę z ciebie przykład i dziś i ja wystawię
Milka 15:52, 25 kwi 2013

i jeszcze kilka ujęć
teraz u nas wszystkich po 1 dniu kolosalne zmiany

Zeta 15:55, 25 kwi 2013

irena_milek napisał(a)

nie jest źle u ciebie, nawet bym powiedziała, że super, zważywszy jak wam ten śnieg i zimno dopaliło
ja łóżek jeszcze nie wyciąnełam, ale biorę z ciebie przykład i dziś i ja wystawię