Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

aniula 14:31, 15 lut 2013

Jagódko, dziękuję za odwiedziny i urocze zdjęcie. A dla Ciebie moja lawenda.

Piękny, sielski ogródek stworzyłaś i dom też bardzo mi się podoba.
Widzę, że masz urocze wnuczęta, tak na oko w wieku moich dzieci - więc może mogłabym się do Ciebie zwrócić z prośbą o radę, gdzie w moim betonowym ogródeczku umieścić piaskownicę, zjeżdżalnię (już taką większą, jak u Ciebie) i huśtawkę?
jagoda99 15:21, 15 lut 2013

Basia_1987 napisał(a)
Jagódka, piękny domek taki słodziutki, bardzo mnie zachwycił, a Twój ogródek chyba najładniejszy w całej okolicy?A jak tam tutejsi ludzie dbaja o ogrody ? czy za bardzo nie przykładają do tego wagi ?

Dziekuje Basiu za mile slowa
Oni patrza tu na mnie jak bym byla nie z tej planety ale ja mam to w nosie i robie swoje
To wymaga duzo pracy poswiecenia no i koszty oni tu za leniwi a zdrugiej strony ciagle pracuja to i tak nie maja czasu.
pozdrawiam
jagoda99 15:23, 15 lut 2013

aniula napisał(a)
Jagódko, dziękuję za odwiedziny i urocze zdjęcie. A dla Ciebie moja lawenda.

Piękny, sielski ogródek stworzyłaś i dom też bardzo mi się podoba.
Widzę, że masz urocze wnuczęta, tak na oko w wieku moich dzieci - więc może mogłabym się do Ciebie zwrócić z prośbą o radę, gdzie w moim betonowym ogródeczku umieścić piaskownicę, zjeżdżalnię (już taką większą, jak u Ciebie) i huśtawkę?

Dziekuje za lawede uwielbiam ja na temat placu zabaw dla dzieci napisalam Ci na Twoim watku
pozdrawiam
jagoda99 15:26, 15 lut 2013

hanka_andrus napisał(a)
Podziwiam piękny domek i ogródek przed nim! Lilie Star gazer! Cudowne, ale ono mocno pachną!

Haniu tak masz racje mocno pachna i wiecej ich na taras nie postawie czasami szczegolnie wieczorami
czulam sie jak w domu pogrzebowym ha ha ha
pozdrawiam i dziekuje za nazwe przynajmniej wiem jak sie nazywaja
jagoda99 15:32, 15 lut 2013

irena_milek napisał(a)

Zbyszku -to naprawde sielskie widoki o matuszewo przepiekne oh
pozdrawiam Wszystkich odwiedzajacych byle do wiosny u mnie pelno sniegu pewnie sobie wymodlilam zdjecia wgram dzisiaj wieczorem

moje ulubione zdjecie juz nie pamietam czyje wiec przepraszam ze sobie je zatrzymalam
ale uwielbiam tego kotka

rewelacyjne foto! cudny kot i jak widzę pełno śniegu, zatem oby szybciej stopił sie i olala, do wiosny

Irenko olala do wiosny a zdjecie z kotem zapozyczone z ogrodowiska uwielbiam to zdjecie jak mnie ktos wkurza tez wstawiam jezyk
To my z kotkiem jak rodzina ha ha hi
pozdrawiam
jagoda99 15:48, 15 lut 2013

halina_zawitkowska napisał(a)

Jagódko Dziękuję za karteczkę i równiez życzę Ci wszystkiego naj naj naj lepszego.No śniegu Wam też nie brakowało ,zabawa była.Ale powiedz mi gdzie Cię poniosło że zrobiłaś zdjęcie boćkom w gnieżdzie ekstra Pozdrawiam a no iFAJNY MASZ KARMNICZEK DLA PTASZKÓW,

Witam Halinko
No tak zazdroscilam Wam sniegu ten u gory pewnie to slyszal jak sypna to sypna koniec swiata ale super ja lubie
Zdjecia bockow wyslala mi Ogrodowiskowa rodzina z Polski Zyszek i Ania tutaj nawet jeszcze nie widzialam bociana chyba ze plastikowego hi hi hi boki zrywac
Karmniczki dla ptakow ho ho tez plastikowe ale mozna kupic rozne rozniste so piekne tylko za ja lubie takie nasze polskie drewniane ze sloma no wiesz no i kto tu babie dogodzi ha ha
pozdrawiam
jagoda99 15:52, 15 lut 2013

EPODLAS napisał(a)
Jagodo dziękuję za walentynkowe kwiatki i oczywiście się rewanżuję też kwiatkiem.

Ale piekna dziekuje
pozdrawiam
Rench 17:05, 15 lut 2013

Pozdrawiam Jadódko
jagoda99 18:35, 15 lut 2013

Pozdrawiam i Ciebie bardzo serdecznie juz pachnie wiosna ha ha ha
A moze taki pomysl na cos sie przyda

Albo takie cus

albo

aneta230972 18:42, 15 lut 2013

Witaj Jagódko. Dziękuję za odwiedziny i słodkie życzenia. Kapitalne zdjęcia zimowe pokazałaś. Taką właśnie zimę przeżyłam kilka razy jak mieszkałam w USA. Człowiek wstaje rano i własnym oczom nie wierzy Pozdrawiam serdecznie.