Widziałem twoje zastanowienia co do podjazdu... Moim zdaniem fajnie wyglądałby szpaler z buków(ze w zględu na barwe) podsadzony jakimiś niskimi zwiewnymi trawami, a bambusy(z resztą świetne) do nowych donic jakie kupiłaś. Ale to jest Twój tron!
Ee tam ja juz na moich chińskich kanapch wiele wieczorów na tarsie przeleżałam a wczoraj wymyśliłam, że na południowym tarasie będą lezaki a przy kuchennym kanapy wraz z pergolą. Stół do jedzenia pójdzie pod wiatę. Będzie wynoszony na imprezy I tak nie jemy na tarasie tylkopijemy kawkę lub winko
Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....
Czy ktoś ma meble z drewna shorea (meranti)? Jak się je użytkuje, bo chciałabm je leciutko poolejowac na szaro i aby się potem same spatynowały
Znalazłam leżaki w dobrej cenie i sie nad nimi zastanawiam
Ee tam ja juz na moich chińskich kanapch wiele wieczorów na tarsie przeleżałam a wczoraj wymyśliłam, że na południowym tarasie będą lezaki a przy kuchennym kanapy wraz z pergolą. Stół do jedzenia pójdzie pod wiatę. Będzie wynoszony na imprezy I tak nie jemy na tarasie tylkopijemy kawkę lub winko
na trasie to jasne, czasem się siedzi przy winku ze znajomymi ale leżaczek.....ten się u mnie nie doczekał..... leżę 3 min i zaraz wstaję bo chwast, bo coś..... no moze ja tylko tak mam
na trasie to jasne, czasem się siedzi przy winku ze znajomymi ale leżaczek.....ten się u mnie nie doczekał..... leżę 3 min i zaraz wstaję bo chwast, bo coś..... no moze ja tylko tak mam