Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 00:31, 02 sty 2013

Kasik ja nie mordujem , ja siebie mordowalam ale teraz mam już luzik bo moja lista poprawek liczy już tylko 10 punktow na roka 2013 a nie 1010 ...
Joaska 14:41, 02 sty 2013

Madżenko,
Zdrówka życzę w Nowym Roku
aga_pe 14:44, 02 sty 2013

Pozdrawiam Marzenko noworocznie
Domi 15:24, 02 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kasik ja nie mordujem , ja siebie mordowalam ale teraz mam już luzik bo moja lista poprawek liczy już tylko 10 punktow na roka 2013 a nie 1010 ...

Witaj w Klubie Wstępnie Odrobionych w Ogrodzie. Może w 2014 będziemy pisać do siebie z leżaków??? Mnie w tym roku nie było dane skorzystać z tego urządzenia.
Syla 16:34, 02 sty 2013

Witam Marzenko noworocznie Co do leżakowania to przystępuję do grupy odkładającej odpoczynek ogrodowy na potem Widzę , że Iza została zarażona narciarstwem , to się chwali Ale się u Was dziewczyny dzieje .... Pojechałam na narty a tu śniegu jak na lekarstwo ale nie ma tego złego, zrelaksowałam się i pocieszałam masarzami i tego typu przyjemnościami Zapach egzotycznych olejków czuję po dziś dzień ..... Szukam teraz śniegu na ferie .... coś dzisiaj posypało odrobinkę , rzekła bym postraszyło bo nadal szaro ....
kasik778 17:29, 02 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

a u mnie nadal 1010 a może więcej, sama się już doliczyć nie mogę za to u ciebie pięknie jest i basta

Marzenko a co ty będziesz robić na tych nartach, jak nie możesz zjeżdżać, bylebyś w jakąś chorobę nie wpadła (np. w barze na stoku)
Milka 17:32, 02 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

w te 10 punktów nie bardzo wierzę...ale póki co tyle masz, a co będzie w marcu...zobaczymy

nie wiem czy wy też musicie na nowo klepać w kwadracik?
Madzenka 20:16, 02 sty 2013

Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
Aga PE - odgrzebujesz się kochana z roboty? Widzę, że powolutku do nas wracasz
Domi - Klub Wstępnie Obrobionych brzmi pieknie Skoro KZ20 zakończył działalnośc powołuje y KWOO A wiesz, ze wczoraj caly net przekopałam w poszukiwaniu leżaczków Ja zamierzam leżeć w tym roku ... Czasami ale jak ktoś z ADHD ma spokojnie posiedzieć? Ja nie umiem
Syla - czytałam, że wypoczelaś Nabierasz sił przed budową???
Kasik778 - kiedyś musi być to 1010 aby kiedyś było 10 byziam i będe odfajkowywyać realizację poszczególnych punktów u Ciebie
Irenko - w tym roku na celowniku mam nadanie kształtu moim żywopłocikom, kulom kilka poprawek, nowe donice. Listę znasz Ja tylko nadam dumam , graby, buki czy coś innego w podjeździe...

Buziam. Chyba na chwile zmykam bo odkryłam na GPIe kolejną wystawę i bajeczne zdjęcia... Jak oblookam to wróce z doniesieniami
Madzenka 20:16, 02 sty 2013

Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
Aga PE - odgrzebujesz się kochana z roboty? Widzę, że powolutku do nas wracasz
Domi - Klub Wstępnie Obrobionych brzmi pieknie Skoro KZ20 zakończył działalnośc powołuje y KWOO A wiesz, ze wczoraj caly net przekopałam w poszukiwaniu leżaczków Ja zamierzam leżeć w tym roku ... Czasami ale jak ktoś z ADHD ma spokojnie posiedzieć? Ja nie umiem
Syla - czytałam, że wypoczelaś Nabierasz sił przed budową???
Kasik778 - kiedyś musi być to 1010 aby kiedyś było 10 byziam i będe odfajkowywyać realizację poszczególnych punktów u Ciebie
Irenko - w tym roku na celowniku mam nadanie kształtu moim żywopłocikom, kulom kilka poprawek, nowe donice. Listę znasz Ja tylko nadam dumam , graby, buki czy coś innego w podjeździe...

Buziam. Chyba na chwile zmykam bo odkryłam na GPIe kolejną wystawę i bajeczne zdjęcia... Jak oblookam to wróce z doniesieniami
Zeta 20:18, 02 sty 2013

Kurcze ja kupiłam z mężem cały komplet ogrodowy 2 lata temu i......wstyd się przyznać....może z raz używane.