Witaj w Klubie Wstępnie Odrobionych w Ogrodzie. Może w 2014 będziemy pisać do siebie z leżaków??? Mnie w tym roku nie było dane skorzystać z tego urządzenia.
Witam Marzenko noworocznie Co do leżakowania to przystępuję do grupy odkładającej odpoczynek ogrodowy na potem Widzę , że Iza została zarażona narciarstwem , to się chwali Ale się u Was dziewczyny dzieje .... Pojechałam na narty a tu śniegu jak na lekarstwo ale nie ma tego złego, zrelaksowałam się i pocieszałam masarzami i tego typu przyjemnościami Zapach egzotycznych olejków czuję po dziś dzień ..... Szukam teraz śniegu na ferie .... coś dzisiaj posypało odrobinkę , rzekła bym postraszyło bo nadal szaro ....
Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
Aga PE - odgrzebujesz się kochana z roboty? Widzę, że powolutku do nas wracasz
Domi - Klub Wstępnie Obrobionych brzmi pieknie Skoro KZ20 zakończył działalnośc powołuje y KWOO A wiesz, ze wczoraj caly net przekopałam w poszukiwaniu leżaczków Ja zamierzam leżeć w tym roku ... Czasami ale jak ktoś z ADHD ma spokojnie posiedzieć? Ja nie umiem
Syla - czytałam, że wypoczelaś Nabierasz sił przed budową???
Kasik778 - kiedyś musi być to 1010 aby kiedyś było 10 byziam i będe odfajkowywyać realizację poszczególnych punktów u Ciebie
Irenko - w tym roku na celowniku mam nadanie kształtu moim żywopłocikom, kulom kilka poprawek, nowe donice. Listę znasz Ja tylko nadam dumam , graby, buki czy coś innego w podjeździe...
Buziam. Chyba na chwile zmykam bo odkryłam na GPIe kolejną wystawę i bajeczne zdjęcia... Jak oblookam to wróce z doniesieniami
Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
Aga PE - odgrzebujesz się kochana z roboty? Widzę, że powolutku do nas wracasz
Domi - Klub Wstępnie Obrobionych brzmi pieknie Skoro KZ20 zakończył działalnośc powołuje y KWOO A wiesz, ze wczoraj caly net przekopałam w poszukiwaniu leżaczków Ja zamierzam leżeć w tym roku ... Czasami ale jak ktoś z ADHD ma spokojnie posiedzieć? Ja nie umiem
Syla - czytałam, że wypoczelaś Nabierasz sił przed budową???
Kasik778 - kiedyś musi być to 1010 aby kiedyś było 10 byziam i będe odfajkowywyać realizację poszczególnych punktów u Ciebie
Irenko - w tym roku na celowniku mam nadanie kształtu moim żywopłocikom, kulom kilka poprawek, nowe donice. Listę znasz Ja tylko nadam dumam , graby, buki czy coś innego w podjeździe...
Buziam. Chyba na chwile zmykam bo odkryłam na GPIe kolejną wystawę i bajeczne zdjęcia... Jak oblookam to wróce z doniesieniami