Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

bociek 08:26, 19 sty 2013

Madzenka - Mleko z kawa stoi na stole, z czym chcesz kanapeczki? A moze masz ochote na pankejki Dla Ciebie fszystko i samolot - i lotnisko
Deserek, chcesz do tego bita smietane???

Gratulacje na kolejna dwusetke (tym sniadaniem sie probuje zrehabilitowac, bo spoznienie skandalicznie bulwersujace)

Dzisiaj studniowka, normalnie szok!!!

Milego weekendu

Juzia 08:35, 19 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

A to kochana czemu już nie lubisz?

Coubi? Bo na tle deromy marnie wyglądają. Musze je trzymać w odosobnionym miejscu aby porównania nie było. Chyba białe by najlepiej wyglądały, bo szary jakby to określić "plastikowy"

O tak walą plastikiem po gałach
Mam szare i teraz nie wiem co z nimi zrobić

Donice go mi nie pasują
kasik778 09:12, 19 sty 2013

A mi się podobają białe, ale mam obawy czy będą pasować do mojego placu budowy Tynku jeszcze nie ma, kiedyś będzie, na pewno jasny, kostki też jeszcze nie ma i co wybrać???
Madzenka 09:42, 19 sty 2013

Bociek - dzięki , ja kcem pankejki z pziomkami!!!
Studniówka mówisz szok, nie obejrzysz się i minie 100 dni... A jeszcze niedawno szedł do przedszkola..... Już trzymam kciuki za maturę

Juzia - no właśnie plastik ma to do siebie, że różnie wygląda - ceramiczne bardziej szlachetne... Kup sobie aką ecolite i wsadz wkład do nawadniania z coubi

Kasik - skoro plac budowy to właśnie szkoda inwestować, kupuj plastik i obadzaj roślinami, potem kupisz coś bardziej trwałego
Madzenka 10:16, 19 sty 2013

Bociek aleś mi narobila smaku, smażą się naleśniki...
Milka 10:29, 19 sty 2013

To była masakra, nadrobić ciebie i Zetę, ale jakoś ogarnęłam wasze nocne szaleństwa; i dodałam do ulubionych inspiracje donicowe, a nuż mi się przyda
aż się boję, co tu w weekend będzie się dziać, ja już nie nadrobię tego forum, aby się nie stresować z tego tytułu, od czasu do czasu będę kukać
miłego dnia
Juzia 10:45, 19 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bociek - dzięki , ja kcem pankejki z pziomkami!!!
Studniówka mówisz szok, nie obejrzysz się i minie 100 dni... A jeszcze niedawno szedł do przedszkola..... Już trzymam kciuki za maturę

Juzia - no właśnie plastik ma to do siebie, że różnie wygląda - ceramiczne bardziej szlachetne... Kup sobie aką ecolite i wsadz wkład do nawadniania z coubi

Kasik - skoro plac budowy to właśnie szkoda inwestować, kupuj plastik i obadzaj roślinami, potem kupisz coś bardziej trwałego

Marzenko kochana a jeszcze kolor mi podpowiedz!!! Widzisz jaki mam taras a jakie meble...nic nie pasuje Narazie na nowe meble mnie nie stać....ale może jak się jakaś okazja trafi.
Albo dobrać tak żeby wszystko razem pasiło???
Plizzzz help!
Madzenka 10:52, 19 sty 2013

Juzia a ta elewacja bardziej ecru czy biała czy żóltawa ?
Madzenka 10:53, 19 sty 2013

irena_milek napisał(a)
To była masakra, nadrobić ciebie i Zetę, ale jakoś ogarnęłam wasze nocne szaleństwa; i dodałam do ulubionych inspiracje donicowe, a nuż mi się przyda
aż się boję, co tu w weekend będzie się dziać, ja już nie nadrobię tego forum, aby się nie stresować z tego tytułu, od czasu do czasu będę kukać
miłego dnia

Irenka ja mam target na ten weekend - nadrobić zaległośći w Twoim wątku
Ale najpierw choinka i porządki....
Urszulla 10:54, 19 sty 2013

Madżenko ....w podziękowaniu kwiatki

Prezentacja wyśmienita...i chyba nie tylko mi posłuży...rozjaśniłaś kilka spraw

.... ten biały kolor nie jest uciążliwy?...czy co chwilę myjesz donice?....to tylko pytanie jeszcze mi się nasuwa.