Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Magda70 18:21, 26 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madżenko nie wiem czy Cie pocieszę, ale też często budzę się w środku nocy na kanapie z lapkiem na kolanach. Mój M mówi że to poważna choroba

Ja zasypiam zwykle w sypialni z tabletem w łapkach... Żon już nie komentuje....

Czyli ja jeszcze zdrowa jestem...
aneta230972 18:48, 26 sty 2013

No i Marzenko droga jestem
"Kiedyś było tu....ściernisko teraz jest..................ogrodowisko" idealnie mi tutaj pasuje.
Uwielbiam proste linie w ogrodzie. A u Ciebie w dodatku one cudnie komponują się z bryłą domu.
Kapitalne, dopieszczone połączenie. Twój ogród jest inspiracją dla wielu Gratki.
Kasiek 18:50, 26 sty 2013

Magda ,tak od serca polewalyscie
Magda70 19:14, 26 sty 2013

oj baaardzo!!!!!!!!
Gosiniak 19:27, 26 sty 2013

Oj musiałam ponadrabiać, o gabionach przeczytałam, a tu widzę na nową doniczkę już czekasz, strój przygotowany i stożki w planach, o matko! ile się tu dzieje
an_tre 19:31, 26 sty 2013

Marzenko widzę, że i ty zapałałaś miłością do storczyków też je mam ale tylko sztuk dwie, a to z tej przyczyny, że mam mało miejsca na ich ekspozycję, chociaż bardzo je lubię ale mam wiele innych roślin, które też potrzebują miejsca tak powolutku zaczynam się ich wyzbywać, ale co zrobić jak przybywają w dniu imienin czy innych okazji ?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 19:31, 26 sty 2013

Ratunkuuuuuuu! Ja muszę pracować a chciałabym z Wami rajcować!!!!
Ja juz mam dość cyferek?...
Muszę iść.... Może przed północą wrócę, jeśli się doliczę.... A księgową nie jestem
Madzenka 19:33, 26 sty 2013

an_tre napisał(a)
Marzenko widzę, że i ty zapałałaś miłością do storczyków też je mam ale tylko sztuk dwie, a to z tej przyczyny, że mam mało miejsca na ich ekspozycję, chociaż bardzo je lubię ale mam wiele innych roślin, które też potrzebują miejsca tak powolutku zaczynam się ich wyzbywać, ale co zrobić jak przybywają w dniu imienin czy innych okazji ?

Aniu zawsze kochałam storczyki. W porzednim domu mialam idealny zachodni lekko zacieniony parapet dla nich. Zakwitały ponownie. Teraz nie mam odpowiednio doświetlonego miejsca dla nich i trochę mało o nie dbalam. Dobrze, że Asc mi miłość do stroczyków przywróciła
Madzenka 19:34, 26 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Oj musiałam ponadrabiać, o gabionach przeczytałam, a tu widzę na nową doniczkę już czekasz, strój przygotowany i stożki w planach, o matko! ile się tu dzieje

Wolę nie mysleć ile u Ciebie będę miala do nadrobienia
Magda70 19:35, 26 sty 2013

Przeszkadzamy Ci? za głośno jest?