Irenko ponieważ powojniki są piękne ale tylko kilka miesięcy brakuje mi szkieletu w tej kompozycji.
Zamiast tych treljaży z powojnikami bedą stożki cisowe. Ale chcę kupić od razu takie 1,5 m.
Jesteśmy umówione na giełdę 02.02 ? nic nie pokręciłam ?
Dokładnie tak!!! o 7:00 czy 7:30?
7.30 zanim wyjadę, psiury pozamykam!! potrwa!
dobrze, ze mi pin do karty przysłali, zgubiłam, będzie można poszaleć, ale jak za bardzo, to proszę, stopujcie mnie
Irenko 7:30 najpóźniej bo potem juz sie wszyscy zbierają i mały wybór czegokolwiek... A karta Ci się nie przyda, bo trzeba płacić gotówką....
Jeszcze zobaczę jak się wiśnie rozrosną na wiosnę to zdecyduję czy 3 czy 5 stożków pójdzie na tę rabatę. bo moze bedzie cis -powojnik-cis-powojnik-cis???
Dwa dodatkowe stożki potrzebuję koło ściany wodnej bo mam za małe bukszpanowe, ale jak patrzę na te stożki Danusiowe zimą to wzdycham, brakuje mi zielonego na tle gabionów. A buskzpanowe juz też wiem gdzie zagospodaruję Mam taki malutki prostokąt przy przejściu do domu i tam bedą kuleczki bukszpanowe i stożki.
Ale pownieważ jestem bardzo zmienna koncepcja moze się trzydzieści razy zmienić
Jesteśmy umówione na giełdę 02.02 ? nic nie pokręciłam ?
Dokładnie tak!!! o 7:00 czy 7:30?
7.30 zanim wyjadę, psiury pozamykam!! potrwa!
dobrze, ze mi pin do karty przysłali, zgubiłam, będzie można poszaleć, ale jak za bardzo, to proszę, stopujcie mnie
Irenko 7:30 najpóźniej bo potem juz sie wszyscy zbierają i mały wybór czegokolwiek... A karta Ci się nie przyda, bo trzeba płacić gotówką....
dobra, szykuję się na 7..no tak, pisałas kiedyś, że gotówka, dzięki
Jeszcze zobaczę jak się wiśnie rozrosną na wiosnę to zdecyduję czy 3 czy 5 stożków pójdzie na tę rabatę. bo moze bedzie cis -powojnik-cis-powojnik-cis???
Dwa dodatkowe stożki potrzebuję koło ściany wodnej bo mam za małe bukszpanowe, ale jak patrzę na te stożki Danusiowe zimą to wzdycham, brakuje mi zielonego na tle gabionów. A buskzpanowe juz też wiem gdzie zagospodaruję Mam taki malutki prostokąt przy przejściu do domu i tam bedą kuleczki bukszpanowe i stożki.
Ale pownieważ jestem bardzo zmienna koncepcja moze się trzydzieści razy zmienić
wszystko świetnie brzmi, ma sens i powiem tak...kolejna szaleje, i tak będzie z nami co roku!!!
Huntery ceną powalają - a za te rzeczy na prawdę się opłacało
Aha - krokusy w domu kwitną jedynie kilka godzin - także jeśli byłabyś w pracy to możesz przegapić ich kwitnienie.... Za to prymule o wiele, wiele dłużej