kalosze świetne, kurteczka również, ja mam zazwyczaj problem z tchibo, bo jak coś kupię to przeważnie rozmiarowo nie teges, albo się skończyło... co do huntterów to też mi się podobają ale żal mi by było wydać tyle kasy na buty do ogrodu które po pracy wyjściowo nie wyglądają, a poza ogród w kaloszach nie wychodzę wolę kupić za tę kasę rośliny lub coś innego do ogrodu
Ania mi zawsze sprzed nisa znikało to co chciałam kupić - zawsze "on line wykupione" a w realu rzadko do sklepów chodzę... Nie lubie chodzić na zakupy, bo mnie to strasznie męczy. Gdzie te czasy, że potrafiłam wszystkie galerie handlowe we Wrocławiu obskoczyć w jeden dzień.....
Poza tym Hanna Lis na zdjęciu z donicami( też pięknymi ) wygląda w nich super i nie tylko do ogrodu. Na codzień pasują do wielu rzeczy i sa bardzo wygodne
Nie drażnij mnie. H Lis ma wszystko...... grafitowe donice, leżaki tekowe i huntery!!!!!! Nie mogę się na nią patrzeć na tym zdjęciu
Poza tym Hanna Lis na zdjęciu z donicami( też pięknymi ) wygląda w nich super i nie tylko do ogrodu. Na codzień pasują do wielu rzeczy i sa bardzo wygodne
Nie drażnij mnie. H Lis ma wszystko...... grafitowe donice, leżaki tekowe i huntery!!!!!! Nie mogę się na nią patrzeć na tym zdjęciu
To tylko stylizacja Pociesz się Są rzeczy, które warto kupić jak np Hunterki bo naprawdę będziesz się z nich cieszyła wiele lat.
kalosze świetne, kurteczka również, ja mam zazwyczaj problem z tchibo, bo jak coś kupię to przeważnie rozmiarowo nie teges, albo się skończyło... co do huntterów to też mi się podobają ale żal mi by było wydać tyle kasy na buty do ogrodu które po pracy wyjściowo nie wyglądają, a poza ogród w kaloszach nie wychodzę wolę kupić za tę kasę rośliny lub coś innego do ogrodu
Ania mi zawsze sprzed nisa znikało to co chciałam kupić - zawsze "on line wykupione" a w realu rzadko do sklepów chodzę... Nie lubie chodzić na zakupy, bo mnie to strasznie męczy. Gdzie te czasy, że potrafiłam wszystkie galerie handlowe we Wrocławiu obskoczyć w jeden dzień.....
starość nie radość ja też nie lubię chodzić po galeriach bo zawsze na coś choruje a nie mam kasy
Madżenko, błaaagam i zaklinam: daj znać jak już znajdziesz CISY!
Ja też potrzebuję większe na żywopłot i po cichu marzę o kulkach. kulkach na kiju i stożkach.
Są na pewno mniej problematyczne niż bukszpanki.
Ja mam Huntery od kilku lat, kupiłam je jak byłam w ciąży i nie mieściłam słoniowych nóżek do niczego innego.
Przetrwały całą budowę domu, dwie zimy i nie pękają od mrozów.
Mam do nich specjalne wkładko-skarpety i latam całą zimę, gdy pełno śniegu.
Wystarczy je wymyć, natrzeć oliwką i są jak nowe!
Kupiłam w internecie na przecenie, też niezbyt tanio, ale to jedne z niewielu butów, warte swojej ceny
Musimy na gardeni szkółkarzy wypytac. A może nasza Finka wie gdzie można cisy na Dlnym Śląsku namierzyć?
starość nie radość ja też nie lubię chodzić po galeriach bo zawsze na coś choruje a nie mam kasy
Kondzio problem polega na tym, że ja choruję na stożki cisowe a nowe buty mnie nie ekscytują Chyba się starzeję
Dorysuj jej wąsy przestanie Ci się podobać
Ona mi się nie podoba tylko akcesoria
Haha a napisalaś że na nią nie możesz patrzeć hihihi
Madżenko ja też trochę na szybko, za mało fotek ale ciuszki ogrodnicze z Tchibo przefajne, nie wiem jak ty wynajdujesz te promocje, bo ja tam ostatnio zaglądałam kilka razy a nic takiego nie widziałam, do ogrodu mam oryginalne kaloszki w Anglii kupione
Sama do mnie ta wyprzedaż przyszla na maila bo z newslettera sie wypisałam jak dwukrotnie mi zamowienia nie zrealizowali...